A Véleményvezér szerint a 2014-es választásokig bő másfél év van hátra, ennyi idő alatt egy ismeretlent már nem lehet Orbán kihívójaként felépíteni. Kizárásos alapon sem maradhat más, mint Bajnai.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@1951: Az ilyen előre megírt, óhéber, gyűlölködő szövegekért megkapod a baksisodat, vagy saját elképesztően silány saját "szellemi (!!)" terméked???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kerék
@Horizont: Nem tudok többet senkinél, de van még néhány párt amiket nem próbáltunk.
Lehet nincs akkora "tekintélyük" (már ha az mszp-nek van) de attól még tudhatnak valamit adni nekünk, nem csak elvenni.
Igaz, amikor Bajnai átvette a stafétát akkor nem csinált semmi zűrt...de lehet csak azért mert akkor az egész párt be volt kakkantva, hogy forradalom lesz. Vagy csak azért mert nem volt olyan sokáig miniszterelnök, hogy kimutassa a foga fehérét.
De kitudja, lehet egy rendes fazon, ennek ellenére én nem kísérleteznék.
Proli
Tudok olyan libázóról aki keményen fizetni fog élete végéig!
Bajnai megmondta s betartja, hogy utolér mindenkit aki a becsületébe gázol és kíméletlenül végig vitet az ügyvédjével minden pert.
Nincs irgalom, mert vele szemben sem volt!
Igaza van.
Pilóta
@Proli: Na ez az abszolut pofátlanság is ráfér Kordonka pofájára, pedig nagyon jól tudja, hogy a libásoknak színtiszta igazuk volt!
Csirkefogósága csak azért úszta meg, mert nem személyesen verte át a szerencsétleneket, hanem az által irányított cégeken kerezstül, ez volt a Wallis Csoport!
Az lehet, hogy rágalmazási ügyeket megnyer, de kitörölheti velük a valagát, mert az iránta fennálló közútálat megmarad! Tehet bármit, sokaknak a szemében már örökre "libatolvaj" marad!
Proli
@Pilóta: Te és a hozzád hasonló szellemileg alultápláltak meg az értelmes többség előtt szánandó barmok vagytok!
Pilóta
@Proli: Mondd, ha az "éretelmetlen" többség 2/3-ad, akkor ugye az "értelmes" csak 1/3-ad:-))) Akkor melyik is a "többség"?
Gondolom a megfejtés "baromian" egyszerű!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.