Erkölcsi példamutatásra szólította fel XVI. Benedek pápa szombaton, Castelgandolfóban a Demokrata Centrumpártok Internacionáléja (CDI) politikusait; a szervezet egyik alelnöke, Orbán Viktor magyar miniszterelnök is jelen volt a pápai audiencián.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@kopeba: Várj csak, a csúti Belizárnak az nem lyan egyszerű, mert az attól függ, hogy éppen melyik felekezetnek, vallásnak, egyháznak a tagja
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@silber13: volt ateista, metodista, református, most éppen katolikus. Mikor hogy kívánta alantas érdeke. Gerinces egy jószág...
Fater59
@DR Eric CARTMEN: ...ne bántsd , állítólag azóta megtért !!!::::)))
silber13
@Fater59: @Pálinkafőző Rézüst: Köszi a segítséget, magam is ilyesmiről hallottam, de nem voltam tisztában a mennyiséggel! :-)))
Fater59
@silber13: ...tudod , nem a mennyiség , hanem a minőség számít !!

(Természetesen nem Orbánéknál !)
paszulyka
Jó helyre ment a marhája! A pápának semmi köze mihozzánk! Csak itt a földön hiszik hogy szent ember, pedig szentek nincsenek , én már csak tudom!
nyanya001
Akkor itt is mondta, hogy : csuhások ! térdre imára !! ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.