Testes kérdéssort küldött a Demokratikus Koalíció alelnöke nemrég a miniszterelnöknek, hogy az azerbajdzsáni üzleti tárgyalásokról, a tárgyalódelegáció összetételéről és a Közgép esetleges bakui megrendeléseiről, érdekeltségeiről kapjon megnyugtató válaszokat. Molnár Csabának azonban a kormányfő helyett Navracsics Tibor válaszolt, már amennyiben a közigazgatási miniszter kommunikációs paneljei érdemi válaszoknak tekinthetőek. Miután a kérdésekben megfogalmazott sejtetések mindenképpen feloldásra vártak, így Szijjártó Péter külgazdasági államtitkárhoz fordultam. Ugyanazzal a kérdéssorral, amelyet Orbán kapott Gyurcsányéktól. És az államtitkár nem cáfolt.

Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@DR Eric CARTMEN: ez vazze már nem "nokiásdoboz" , hanem kamion!
marlin
Korrupció korrupció hátán ez a Fidesz igazi arca!!
leszúrt rittberger
mindet lehet, a kétharmad felhatalmazta őket. beeee beeee. na hol vagytok?
kukac50
Közgép hozza a pénzt a választási kampányra a Fidesznek.
Pilóta
Ahhoz, hogy egyáltalán lehessen magyar gazdaságról majd beszélni, kellenek erős hazai vállalkozások! S az is jobb, ha ezek zsebébe kerül a pénz, mintha azt külföldiek vinnék ki az országból.
Miért tagadná? Ez volt az útjuk egyik értelmes célja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.