A Magyar Szolidaritás Mozgalom (Szolidaritás) megállapodott az Egymillióan a magyar sajtószabadságért Facebook-csoport (Milla) szervezőivel, hogy október 23-án az általuk szervezett tüntetésen vesz részt a Szabad sajtó útján – áll a Szolidaritás csütörtöki közleményében.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
@kerék: Na látod,ez a problem!!!
Most hogy tudom hová,csak mennem kell.!
Biztos hogy nagyon sokan leszük,nos hátha végre elegen!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
@Mobil123: Ez a lényeg! Ha nem vigyáznak nincs mesedélután! :-)
Carpediem
@Pálinkafőző Rézüst: (tegnap 17:49) No azért nem hinném, hogy mindegyik narancssárga!!! Van közöttük vörös is, nem is kevés..., a korkedvezményesek, akiket visszavezényeltek a munka világába - ami, mint tudjuk egyre kevesebb, mármint a munkahely - rendelkeznek még némi gyakorlattal... és remélem dühösek is!!!
Carpediem
@szaboria1: (tegnap 18:13) Bizony én emlékszem, mert a belvárosban dolgoztam, mikor indultam haza a munkából metróban bombariadó...ergo gyalog mentem a Mozaik utcáig a gyerekért. Ha emlékeim nem csalnak, az "enyhén " spicces belügymin. a tömegbe akart lövetni. Most mégsem félek kimenni az utcára... :-)))
moiszikf
Régen volt már május 1.,kell egy kis össznépi szórakozás...
nehogymá
egy kicsit belterjes lett a diskurzus.szerintem aki tud menjen.nem az a cél hogy szétverjék a tv széidækházat hanem hogy eröt mutassanak ,hogy láthato legyen hogy nem csak seggnyalokból acsarkodókból áll az ország.idáig ugy reagált mindenre a hatalom hogy csak alig néhány száz ember höbörgése nem számit .megosztást tökélyre fejlesztették.nem kell mindig mindenbe egyet érteni de a hasonlo gondolatok öszehozhatják az embereket.,vitatkozni meg lehet söt kötelezö mert igy van értelme a demokráciának.
szaboria1
@Carpediem: Bizony alig tudták vissza rángatni a parlament ablakából.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.