A dohányipari lobbi győzhette meg a Fideszt arról, hogy a tervezettnél kisebb mértékben növelje a dohányipari termékek jövedéki adóját - írta a Füstirtók Alapítvány.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Többet lopnak több korrupt ember van a Fideszbe mint Gyurcsány csapatába volt.
Megszedik magukat mert ŐK már többször nem lesznek hatalmon. Legalább is Remélem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
@bosszants: a probléma az ön készülékében van :)
Hellcat
@marlin: Az alaptörvényük is kb egy pártalkotmány...nem is merik alkotmánynak hívni csak alaptörvénynek...de nembaj, én megyek 23. án Budapestre mert engem rettentően zavar amit ezek művelnek, majd ott kiderül minden.
marlin
@nahát: Ugye neked súgnak?? :))
Egyébként nem kevernéd össze a korrupciót a lobbizással!!
nahát
az előző alkotmány ugyan mi volt? Pártalaptörvény még a kommunizmusból ,átírva mindenütt az épp aktuális kormány igényei szerint.
Az ellenzéknek mindig is korrupció lesz az ami a kormányoldalon lobbizásnak neveznek.
kukac50
Az alaptörvény az,hogy a Fideszre semmi nem kötelező!
Igazgatót kinevez szakmai ismeretek iskolázottság nélkül,Pályáztatás volt jó pályázatok voltak mégis mást raktak igazgatónak aki Fideszes.
Az előző az embertelensége és butasága miatt bukott meg,pedig jól ment Neki 10 év alatt egy ház úszómedencés luxus ,egy lakás két személykocsi egy milliós konyhabútor na meg a többi berendezés,és a fényűző élet. Mikor igazgatónak Fideszes kinevezte foghíjasan pecsétes ruhába,a fuvarost nem tudta kifizetni mert nem volt annyi pénze,egy fideszes honatya kisegítette.Fideszes fenntartású volt az intézmény ,fideszes ellenőrzéssel.Ezért jutott +49 millió Veránkai nyaralóra .
A NAV-nak ilyen helyeken kellene keresgélni ahol a sok adóforint a fejesek zsebében köt ki.
overdose
@nahát: Az előző kormányból sétáltak át a fideszben akkor miről beszélümk?nem vagyok mszp-és de fiatalokból álló új baloldal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.