Karambolozott a Lázár Jánost szállító autó szerda reggel az M5-ös autópályán, Kecskemét közelében, a balesetben az eddigi adatok szerint egy nő életét vesztette. Az MTI helyszínre érkezett tudósítója úgy értesült, hogy a Miniszterelnökséget vezető államtitkár könnyebb sérülést szenvedett.

Nyíkos Tamás főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerda reggel azt mondta: az M5-ös autópálya Budapest irányába vezető oldalán, a 107-108 kilométerszelvény között két gépjármű ütközött össze.

Karambolozott Lázár János – egy ember meghalt

Az MTI fotóriporterének képein az látható, hogy az államtitkárt szállító Volkswagen Transporter eleje tört össze, a mikrobusz a pályatest melletti árokban áll. A másik jármű, egy Ford Fiesta az autópálya belső sávjában van, a vezetőülés felőli oldala teljesen összetört. Megsérült a személygépkocsi motortere, mindkét ajtaja és hátulja is.

Karambolozott Lázár János – egy ember meghalt

Az eddigi adatok szerint a személyautóban utazó nő vesztette életét a balesetben. Arról, hogy Lázár János megsérült-e, egyelőre sem a megyei rendőrség, sem a mentősök nem adtak információt. Az MTI úgy tudja, hogy az áldozat egy 36 éves nő. A mikrobuszban Lázár János és sofőrje ült, mindkettőjüket könnyű sérülésekkel vitték kórházba.

Horváth Attiláné, a Bács-Kiskun Megyei Kórház szóvivője elmondta, Lázár Jánost, a Miniszterelnökséget vezető államtitkárt és a gépkocsivezetőjét vitték be szerda reggel az intézmény baleseti sebészetére, mindketten könnyű, nyolc napon belül gyógyuló, kisebb sérüléseket, zúzódásokat szenvedtek. Ellátták őket, kezelésük további kórházi ellátást nem igényel, ezért elhagyhatták a kórházat - tette hozzá.

A Kormányszóvivői Iroda előzőleg azt közölte, hogy "tisztázatlan okok miatt, a belső sávban veszteglő gépjárműnek ütközött" a Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkárt szállító autó.

113 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Elég sok balesetet láttam és helyszineltem. De itt valami disznóság van. Ha hátulról ment bele a trasporter akkor miért a bal oldala van teljesen összetörve a másik kocsinak???A hátulján meg alig látszik komolyabb sérülés.A lézerjanit majd kimossa a cigus.Oszt ráfogják szerencsétlen halott nőre hogy Ő hajtott a transporter elé:
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@lbs: idézd ide az értelmetlen kérdésemet, et!
Pálinkafőző Rézüst
@Pálinkafőző Rézüst: kíváncsivá tettél, mit nem értesz..:))
lbs
@Pálinkafőző Rézüst: Úgy tűnik nem veszed észre, hogy már hosszú ideje a topic témájától teljesen eltérő dolgokról fecsegsz.
lbs
Ennyi! Remélem a következő beírásodnak már lesz valami köze a topic tárgyához is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.