A siklósi fideszes alpolgármester egy osztrák szállodába készül, komlói képviselők Angliába, illetve Svájcba mentek dolgozni a politizálás helyett. A külföldön munkát vállaló fideszesek azt mondták az [origo]-nak, semmi különös nincs abban, hogy mandátumuk kellős közepén elhagyják az országot. Azt mondják, nem az Orbán-kormányban csalódtak, csupán visszautasíthatatlan ajánlatot kaptak.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
@entero: kedves entero hidd el nekem az embereket nem idegesítenéd annyira, ha nem lenne már az első mondatod, is önfényezés. hagyhatnál egy kis időt, hogy felkészüljünk arra, hogy te milyen világlátott vagy, és hogy mennyire jól bánsz az alkalmazottaiddal. mondjuk egy-két bevezető mondat után térnél csak rá erre. egyébként a kutya sem kíváncsi arra, hogy kinél keresel többet. tudom ez elég fájó számodra és tudom most büszke vagy magadra, hogy ilyen kevés empátiával ilyen sokra vitted, mert valószínű ezért szereted hangoztatni, és látni leírva is hogy milyen fasza gyerek vagy. azt is elhiszem, hogy a tudásoddal a munkáddal is képes vagy pénzt keresni. de hidd el rajtad kívül még elég sokan. és sokan sokkal többet is (3-5000 font a diplomás fizetés, a mérnököknél), de ez nem tartozik ide. de most leszállva rólad ( a cikk akármennyire is fáj, nem rólad szól). van egy magyar párt 2/3-al tudod ők azok akik egymillió munkahelyet ígértek, meg adócsökkentést, meg nyugdíjmegvédést...stb. szerinted ez az igéretcunami legalább részben megvalósult? most arról ne beszéljünk, hogy ki állítja be hazaárulónak, azokat akik külföldre mennek, diplomával. egyébként miért van az, ha egy fideszes képviselő, ha : "Vagy csak szeretnék magukat kipróbálni más területeken is, és ha nem úgy jön össze akkor majd visszajönnek?" arra az időre amíg kint van: "A Fidesz siklósi csoportjának vezetői feladatait is ellátó politikus a siklósi elnöki posztról is lemond, de a siklósi képviselői mandátumát egyelőre biztosan megtartja." a mandátumát megtartja? addig hogyan képviseli a választóit? ez szól @Hellcat: -nak téved viszik magukkal, mint a cikkben is írva vagyon. a többit meg reggel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@Rézangyal: Az nem igazán érdekel ha valaki támad a véleményem miatt, az viszont igen ha én is azt látom hogy rossz tanácsadók veszik körül az amúgy rendkívül nagy tudással bíró miniszterelnökünket. Már pedig mostanában körvonalazódik bennem néhány csere a párton belül. Ha megtenné Orbán azokat a lépéseket amikre én gondolok, magam tenném a koronát a fejére. Azt írod nehéz a kedvedre tenni. Azért Köbüki kivétel, vagy nem...?:-))))
Pálinkafőző Rézüst
": Nem baj, ha egy fideszes világot lát"- persze, hogy nem baj, csak soha vissza ne jöjjön, baxa meg!!! Tegyék tönkre a világot, és mi leszünk a királyok!:)
Dr. Felipe
Zorbánc mondta hogy világnemzet vagyunk és ezt szó szerint értették a fideSS hívek. Övék az egész világ és szétszóródnak a szélrózsa minden irányába.
Dr. Felipe
@entero: Na jó nem a szélrózsa minden irányába csak nyugatra diSSzidálnak pedig a vezír világosan megmondta hogy kelet felé kell nyitni.
Rézangyal
@entero: Azt, hogy nehéz e kedvemre tenni, a mindenkori politikai berendezkedéssel kapcsolatban írtam.
Nézd, azt én elhiszem, hogy Orbán okos ember. Akkor viszont sok-sok kérdőjellel felteszem a kérdést, miért tűr meg idiótákat maga körül, élen Matolcsival, Szíjjártóval, Selmeczivel. Ne mondd, hogy nem látja micsoda balfékek!
Túl ezen...egy okos embernek tudnia kell elhelyeznie magát az európai térben és időben, valamint rangsorban. Ha valaki a Messiás szerepében tetszeleg, akkor minimum messiási döntéseket kellene hoznia, nemde?
Elárulom neked, hogy simán teszek rá, ki kormányoz, ha JÓL kormányoz. De amíg azt látom, hogy kivétel nélkül minden, de minden intézkedés az emberek, a kis és középvállalkozások, a munkavállalók ELLEN történik, amíg sarcolással és nem értelmes gazdaság fellendítő döntésekkel tömködik a költségvetésu lyukakat, amíg gátlástalanul és ellenőrzés nélkül nyulják le a közpénzeket és eu-s támogatásokat, amíg a romániai magyarok kapnak pénzt az itthon támogatandók helyett, amíg a cigányok mögött a magyar msodrendű állampolgár, addig én nem fogom be pörös számat.
Ha mindezt Orbán nem orvosolja, vagy úgy gondolja, hogy így van jól, akkor alkalmatlan kormányzásra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.