Szinte hetente kér valaki egy cikket arról, hogyan lehet a nyugdíjra spórolni. Bár már írtam erről, de az már egy éve volt, érdemes újra összeszedni a lehetőségeket. Először válaszoljunk arra kérdésre, hogy mennyit is kellene havonta félretenni nyugdíjra. Arról már sokat írtam, miért fog összedőlni a jelenlegi nyugdíjrendszer és ha nem változnak a dolgok, akkor az átlagnyugdíj 38 ezer forint lesz. Ha még nem olvastad, olvasd el például itt: http://kiszamolo.hu/ezert-nem-lesz-nyugdijad/

Forrás: kiszamolo.hu
Feltöltő: Kiszámoló
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dzurinda
Ez egy jó cikk, a kiszámolón jó írások szoktak lenni.
Dr.luigilongo60
@sziráki ágnes: Akartam is mondani.Kifosztották a zembereket ezek a tetvek.
sza
@Dr.luigilongo60: Na ez az! Tegnap is felháborodtam amikor azt olvastam hogy nem engedi a fidesz hogy a minimálbéresektől megszabaduljanak a munkáltatók a jövőre életbe lépő új törvény miatt, miszerint ha tartósan munkanélkülieket alkalmaznak akkor nagy adókedvezményeket kapnak... Mit mondjak ezzel szemben ki van adva parancsba hogy a nyugdíjba lépő dolgozók helyett az állami intézmények nem vehetnek fel senkit. Csak közmunkásokat , akiket nem neveznek ki sose. Ja én közszolga vagyok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.