A Német Üzleti Fórum keretében a Magyarországon működő legnagyobb német vállalatok képviselőivel tárgyalt szombaton Orbán Viktor miniszterelnök Budapesten - közölte a Miniszterelnöki Sajtóiroda.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
Miért nem magyarországon hoznak létre gyárakat unios pénzből? munkahely is lenne ,nem kellene a külföldi szemetett behozni,nem stadionokat kell épiteni ,Ceausescu is ezt tette , a néppel fizetettet ki mindent remélem nálunk is ez lesz ! nem kell várni 2014-ig!
QQCSI
"Havasi közleménye szerint a felek kifejezték szándékukat, hogy a legnagyobb ipari munkaadókként a magyar gazdaságban fontos szerepet játszó német vállalatok és a magyar kormány rendszeres, informális találkozókon folytatják a párbeszédet, és megvitatják egymás észrevételeit, javaslatait a képzés, a rugalmas foglalkoztatás, a fejlesztési támogatások, az infrastruktúra-fejlesztés és az adópolitika kérdéseiben. "
Nesze semmi, fogd meg jól! Akkor mi a francnak ültek le? Egy jót kajálni, piálni?
Vicceltem.
Tudom, hogy komoly dolgokról volt szó...
...csak azok nem publikusak. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.