Azért fizeti ki az állam az önkormányzatok adósságait, hogy az önkormányzati rendszer fizetésképes legyen, és január elsején tiszta lappal indulhasson. "A jövő rendszere" nem fogja megengedni, hogy egy önkormányzat eladósodjon - jövendölt az államtitkár.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@QQCSI: "Az állam nem nézi, melyik havernak megy a pénz, csak fizet" Vérlázító...
QQCSI
Ez a jellemtelen részeges, kövér disznó még ki meri nyitni a pofáját?!
Emlékszünk még az éhségmenetelőkkel szemben elkövetett aljas húzására!
Hellcat
@QQCSI: "Az állam nem nézi, melyik havernak megy a pénz, csak fizet" Vérlázító...
vukkocska
Alig van más önkormányzat, mint a Fidesz. Természetesen őket kihúzzák a bélsárból. Garázdálkodtak, szobrot és festményt készíttettetek, mindenre ment pénz, a szegények segítésére pedig egyre kevesebb. Most nem a romákról, hanem a szegényekről beszélek. Mélységesen felháborít. S ha ezt a 600 milliárdot úgy teremtik elő, hogy visszaállítják a több kulcsos adót, semmi bajon nem lenne - talán. De ismét garázdálkodnak az állam pénzéből, s úgy járunk mint a BKV-val. A "depressziós" buszokat átfestik egy színűre, több száz milliós tanulmányokra. Nem baj, jegyben és bérletben erősen szponzoráljuk eszetlen költekezéseiket.
eberti
Azért az érdekelne,hogy az állam kiknek nem nézi el mire költötték el a pénzt...
coyote3
Hurrá van itt lové! Csak tudnám, honnan szedik elő azt a 600 milliárdot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.