Magyarország továbbra is stratégiai szövetségesének tekinti az Egyesült Államokat, és arra törekszik, hogy a kétoldalú kapcsolatok változatlanul erősek maradjanak - mondta Kumin Ferenc, a Miniszterelnökség nemzetközi sajtókapcsolatokért felelős helyettes államtitkára szerdán a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Ja , még arra sem volt képes vezéred, hogy gratuláljon Obamának az újra választása miatt. Igaz Obama is lesz@rja vezéred.
eberti
Amerika fellélegezhet,már nincs miért aggódniuk...
Mobil123
Ja , még arra sem volt képes vezéred, hogy gratuláljon Obamának az újra választása miatt. Igaz Obama is lesz@rja vezéred.
coyote3
Ferike drága! Normális szövetséges köszönti győzelme alkalmából a másikat. Mondjuk a mi kormányunk nem is nevezhető normálisnak. És nem csak ezért...
marlin
Hát a Szíjjártó pubi Ámerikában elmondott "kortesbeszédei" nem biztos, hogy jót tettek ennek a "stratégiai szövetségnek"!!
A pubin nem is csodálkozom, de a Kunin valaha egy normális ember volt, aztán a bazsarózsás mellett elkezdett hülyülni és ez a folyamat azóta csk fokozódik!!
Dr. Felipe
Akkor nem üzenünk hadat az USA nak? Pedig azt a csatát is megnyernénk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.