Magas lehet az ingerküszöbe annak, ki rendszeresen nézi a hazai televíziók műsorait retusálós híradóktól a minősíthetetlen Hajdú Péteren át egészen a kora délutáni jós- és kuruzslópercekig, ahol gyanútlan nyugdíjasokat húznak le sok pénzzel szakmájuk alapján hivatásos bűnözők. Aztán kiderült: mindennél van lejjebb.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CzudarMiska
Amennyiben a leendő hírlevél ugyan ilyen elfogult, Orbán-Fidesz-magyar ellenes,ál szoclib,genya lenne,úgy inkább NE legyen! Soros György bukszája sem feneketlen. Elég neki szponzorálni az ÉS-t,a Magyar Narancsot,a Népszavát,stb,stb.
Pilóta
@CzudarMiska: Azt hiszem, rosszul címezted a hsz-t!:-)
Nakimaga
elvből nem nézem a pelenka,hüvely és prosztata unalomig ismételt reklámjai közé lopott nézhetetlen tartalmakat!
nehogymá
azon filozok mikor néztem utoljára kereskedelmi tv saját gyártásu müsorát ...nem emlékszem.a hiradok iszonyatosak.reggeli müsorok is,meccset nézek de a barcelonai istenek mostanába idegállapotba hoznak;’ .miattuk fogok infarktust kapni.
honeykiss
a Magyar TV csatornák már régen a béka s...ge alatt alatt vannak..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.