Amint az várható volt, az államadósságról szóló – a Fidesz által kezdeményezett – parlamenti vitanapon a kormánypártok a 2002–2010 közötti baloldali kabineteket tették felelőssé az államadósság mértékének növekedéséért. Az MSZP önkritikusabb volt: az első Orbán-kormány működése mellett saját felelősségét is elismerte. A partvonalon kívülről a végén még Bajnai Gordon is beszólt a kormánypártoknak.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CzudarMiska
Kedves Propeller!
Volt szerencsém végig nézni a "Matolcsis anyagokat" . Kérem tisztelettel,amennyiben jól látom,úgy önök lesznek a HÍD. Kapcsolat az A TV és a gagyi TV között. Ma még nem antiszemitázzák,fasisztázzák le a magyarokat,de--Pál apostolt idézem---"bízzatok,mert ami késik,az nem múlik". Kell nékünk még egy efféle,álszoclib média? Soros György még ezt is tudja támogatni? Nem elég az ÉS,a Magyar Narancs,a Népszava? Az ő bukszája feneketlen?---kérdezi:Czudar Miska
nehogymá
szociális érzék nem párt vagy vagyon függö.nem nagyon értem mért kell igy viszonyulni azokhoz akiknek több van.az más kérdés hogy ebben az országban nyilvánosan megy a barátok feltökésitése teljesitmény nélkül.ez a gond .mert az kerül a legtöbbe.nem a parlamentet szoktuk lecserélni választásokon hanem a násznépet.
kumming
@CzudarMiska: Azért azt nem árt tudnod, hogy a propeller ide nem ír cikket, véleményt. A híreket mi olvasók szerkesztjük be. Ezt te is megteheted, ha az Új Hír Beküldése gombra kattintasz. Ha egy új helyre regisztrálsz, érdemes kicsit tájékozódni az oldal működéséről.További jó fórumozást.
sóher
Mindig a nyocév? ti is benne voltatok seggek! a 2.5-évről beszélj amikor teljesen nyomorba döntöttétek az országot ti meg millómosok letettek? erről beszélj! lesz elszámolás!
eberti
Ezért a "megállapításért" Ő mennyit kaszált?
honeykiss
Én csak a címsorra reagálnék, mert unom már az elmúlt 8 év dumát...
Matolcsy: Magyarországon mindenki szegény...naná már mindent lenyúztatok rólunk és ti rajtunk keresztül gazdagodtok még most.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.