„Itt minden gyerek hallotta, ha mástól nem, hát szüleitől. Tulajdonképpen csak ez van, ami Tiszaeszlárt híressé, nevezetessé és olyanná teszi, hogy tudnak a létezéséről a világon. Ki is hallotta volna különben azt, hogy itt Szabolcsnak ebben a távoli zugában létezik Tiszaeszlár.”

Feltöltő: osztjonapotblog
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moiszikf
@Csizmás Kond: Az ügy kapcsán már akkor kiderült az igazság,amikor először vizsgálták.
Csak formai okokból nem született elmarasztaló ítélet,mert a koronatanú kihallgatása nem felelt meg az előírásoknak. Véletlenül... hatszor...
sza
@moiszikf: Most hirtelen nem tudom miről beszélsz!
moiszikf
@sziráki ágnes: NANEMÁRHOGYHOLOKAUSZTAGDÓVAGY???!!! Illetve inkább "holokauszt-nemtudó". Én itt célozgatok finoman,de hiába. :-DDDDD
sza
@moiszikf: A holokauszt áldozatai sokkal többen voltak!
moiszikf
@sziráki ágnes: Az attól függ,kit tekintünk áldozatnak. Azt aki közvetlenül belehalt,vagy a túlélőket is,ill. az elárvultakat is,stb.? Mert ha a közvetve megkárosítottak is áldozatok,akkor a mostani demokráciának kb. tízmillió magyarországi áldozata van.
sza
@moiszikf: Én azokra az áldozatokra gondoltam akiket a nácik kiirtottak! De hogy jön ide a mostani magyarországi " demokrácia" ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.