Rémhírezés után megállapodás. „A fogyatékkal élő személynek a jövőben nincs szüksége láthatósági mellényre, mert a döntéshozók látják őket!” – ezzel a Soltész Miklóstól vett idézettel kezdi közleményét a CÉHálózat nevű civilszervezet. Mint korábban írtuk, a hatvanhat fogyatékkal élők ellátására létrejött civil kezdeményezést összefogó CÉHálózat november elején jelezte: december ötödikére két-háromezer fős tüntetést szervez a Parlament elé. Ezzel tiltakozva az ellen, hogy az ország 2013-as költségvetéséből kimaradt egy nagyjából kétmilliárd forintos tétel, amely ötezer fogyatékkal élő magyar ellátását lenne hivatott finanszírozni.

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rosalinda57
Ha eddig is látták a törvényhozók a fogyatékkal élőket, akkor miért nem hoztak olyan törvényt, amely ezt látszik alátámasztani ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.