Több romániai üzletet megrohamoztak a vásárlók az úgynevezett fekete pénteken, de számos internetes bolt honlapja is megbénult a nagy számú érdeklődő miatt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Nálunk is volt állítólag, november 8-án. Érdekes módon én, aki állandóan hallgatom a híreket és szörfölök a weben, sehol egyetlen hirdetéssel, tájékoztatással nem találkoztam.
Vajh, miért?
keresztapa
@Rézangyal: Kedves, ne okold magad azért, hogy nem tudtál tájékozódni a november 8- án. indult karácsonyi bevásárlásról. Ez a bevásárlás a szezon kezdete, üzleti fogás mert ilyenkor van a bóvlik telítettsége az üzletekben, akció táblákkal tűzdelve, közben karácsonyig ugyanazok az árak lesznek, csak jobb minőségű árukkal,mert addigra kifogynak a bóvlik. ilyenkor csak tájékozódni kell, vétek vásárolni! Több éves tapasztalat, alapján merem ezt állítani. Az áruk cseréje, amik ajándékként nem nyerte el az ajándékot fogadó tetszését, vagy minősége erősen kifogásolható, használhatatlan az csak karácsonykor kidobozolás után derül ki! Mert a szép Dísz csomagot nem illik csak
karácsonykor meglepetésként átadni kicsomagolni. Kívánok szerencsés ajándék vásárlást.
Rézangyal
@keresztapa: Áhh, erre nem gondoltam. Akkor ez nyilván megint valami magyar specifikáció, mert az nagy Ámerikában régen műxik a dolog és ott mindenki meg van ezzel a dologgal elégedve. Ha ott bóvlit aggatnának rájuk, akkor nem lenne mindig olyan embertelen tömeg az üzletekben. Na, persze azt elárulom, hogy eszemben sincs odamenni tülekedni, engem csak a webáruházak érdekelnek. Több műszaki cikket rendeltem már web bolttból és lekopogom, eddig kifogástalan minőségeket kaptam.
keresztapa
@Rézangyal: Kedves! Szerencsés vásárló vagy, ennek csak örülhetsz, nem mindenki mondhatja el magáról ugyanezt. További szerencsés vásárlást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.