Miután a Blikk megírta, hogy a Budapesti Önkormányzati Parkolási társulás parkoló őrei zsebre szedik a parkolási pénzeket, a Budapesti Rendőr Főkapitányság azonnal nyomozást indított. A nemrég lezárult nyomozás döbbenetes eredményeket hozott. A lap birtokába került vádirat tanúsága szerint 45 vádlottja lesz az eddig példátlan bűnügynek, amelyben a parkolóőrök bankigazgatói fizetéseket szereztek. Átlagban napi 50 kuncsaftjuk volt, akik 1000 forinttal fizették le az őröket. Ez azt jelenti, hogy ha havonta 20 napot dolgoztak a korrupt közmunkások, egymillió forintot vittek haza, plusz a fizetésüket. Csupán a nyomozás által felderített két év alatt tehát a 12 leleplezett őr közel 300 millió forinttal károsította meg a fővárosi önkormányzatot, vagyis az adófizetőket.

Forrás: msn.mainap.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Nagyon "szorgalmasak" is voltak a parkolóőrök, csapatostól támadnak, sőt sunyin lesben állnak. -(
overdose
Rohadékok a lányom a saját cége előtt parkolt 51 ezek a mocskok elbújva büntetnek !
batukán
Biztos simicska növendékei voltak, de nem voltak elég okosak...
honeykiss
Csak rájuk kell nézni...hiénák, alja népség...
sonderkommando
Miért csodálkoztok?
Ha kifosztják az országot a vezetői, akiknek jó példát kellene mutatni, akkor nem lehet csodálkozni, ha nincs jogkövető magatartás lentebb.
Feraj49
Ellehet ítélni őket,de talán ha tisztességes fizetést kaptak volna nem teszik ők ezt.Bevétel volt,van lesz a parkolásból.,azaz fizethettek volna nekik több bért is,hogy féltsék az állásukat.Nem tudtak megélni a minimál bérből.Nem ők az egyetlenek !Persze nem tetszik a sok "nagy hatalmúnak" mert a pénzt nem zsebelhették be. Prémium és egyéb címen.

Egyébként csak azt tették amit a kormányunk. Zsebelnek !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.