150 millió forint értékű lejáratókampány folyik álcivilek által – mondta videóüzenetében az Együtt 2014 alapítója arra reagálva, hogy a Civil Összefogás Fórum által ma megjelentetett újság oldalakon keresztül foglalkozik a volt miniszterelnök "leleplezésével".

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@nmaria: Mariska!
Jó hangosan fütyöréssz az erdőben , nehogy véletlenül kivágjanak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
taglo
@leszúrt rittberger: Igaza van az Istvánnak, tényleg ellopták a libákat, de az aNils Holgerson-féle rajzfilmben volt ,vagy csak akarták ??? ( Monyon le minden LIBA !
eötvös
Czudar Miska, szerintem legyen még egy 56!
atomixer
@Manno István: kedves István, hogy finoman fogalmazzak és megsréteni sem akarlak, de ha nem vagy képben ne höbörögj, a linkem is mutatja hogy Bajnainak nem sok köze van a libákhoz. mellesleg a magánnyugdijakat is Bajnai nyulta le? szerintem pár ezer milliárd forint több embert érint mint egy husgyár. szomoru ami történt, de hidd el több ember nincstelenedik el és nem a libák miatt.
sasi1115
Még az a szerencse, hogy a fidesz nem fél. Ezért egyenlőre csak a troll sereget küdte harcba az interneten, míg a szárazföldön a sötét parasztokkal kezdte el a sakkjátszmát (alias békamenet, bár inkább aljas mint alias).
De mi lenne itt, ha félne?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.