150 millió forint értékű lejáratókampány folyik álcivilek által – mondta videóüzenetében az Együtt 2014 alapítója arra reagálva, hogy a Civil Összefogás Fórum által ma megjelentetett újság oldalakon keresztül foglalkozik a volt miniszterelnök "leleplezésével".

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@nmaria: Mariska!
Jó hangosan fütyöréssz az erdőben , nehogy véletlenül kivágjanak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
A Tündik bündije
Kulturált, úriemberhez méltó válasz, fröcsögés, bunkóskodás és pávatánc nélkül, elkerülve a turulsámánhoz való lealjasodást.
nmaria
Milyen lejáratókampány?- csak múlt felelevelenitése, ha valaki elfelejtette volna a gyurcsány-bajnai együttes áldásos tevékenységét.
makkancs
Fel kéne fogni, hogy mindegy ki lesz hatalmon a kis embereknek egyre csak rosszabb lesz, persze ha csókos vagy és közel vagy a tűzhöz akkor neked csak jobb lesz, de magával a rendszerrel van baj, ezek az emberek csak bábúk, akiket irányítanak, a bankok, és oligarchák.És ha ez így folytatódik a magyarság hamarosan elfog veszni, beolvad majd többi népcsoportba! Érdemes megnézni, hogy is működik valójában a mostani rendszer: www.youtube.com/watch?v=1JE-IPKzUtY
Gyuri Géderről
A CÖF / Cupa Öreg Fa...k gyülekezete. Ez az agyament bagázs, semmi mást nem tesz csak a nagyvezír utasítását hajtja végre. Gondolom, sokan emlékeznek még, Semjén, Navracsics duó tevékenységére, kiknek semmi más dolgok nem volt csak az ellenfél lejáratása, aljas és valótlan dolgok állításával. Ez kimondottan a fidesz és a kdnp, az az a jobboldalra és a papságra jellemző. Meg kell nézni kik vannak a CÖF - be.
Pálinkafőző Rézüst
@Gyuri Géderről: rövid, velős, igaz! Csak még annyit kiegészítésül: Semjén maga vallotta be, hogy az Orbán bízta meg Gy. F. karaktergyilkosságával őt, és Navracsicsot. Vagyis a mostani szardobálás is a vezírtől ered. Lassan már sajnálom szerencsétlent. Tényleg beteg ember.
coni
Civil Összefogás Fórum üzenetei maximum az agyhalottakhoz juthat el, remélem még kevesen vannak az országban (őket kivéve).
Ennek ellenére elkeserítő, ha megkérdezik a Miniszterelnököt hogy miért a Közgép nyer minden pályázatot, elkezd labancozni, vagy megjelentett a Magyar Nemzetben egy cikket Gyurcsány állítólagos piszkos múltjáról, de válaszra sem méltatja a választókat és továbbra is hordja Simicskának a pénzt.
nmaria
@Horizont: Úriember?- majd felébredsz.
nmaria
@Horizont: Na de miért haragszol ennyire, mert nem istenítem, hanem lesz@rom a Bajnait?
Pálinkafőző Rézüst
@nmaria: "Bár a kormány megígérte, hogy szembenéz az ügynökmúlttal, a Fidesz-frakció ismét leszavazta az erről szóló javaslatot. "
Erről mesélj, marriska, ne gatyázz!
Dr.luigilongo60
@nmaria: Mariska!
Jó hangosan fütyöréssz az erdőben , nehogy véletlenül kivágjanak!
profon
@nmaria: Hetente vagy havonta fizetnek ?
Manno István
Tudjátok, hogy mit jelent ez a szellemes kifejezés: ludmilla?
Hellcat
Hát annyi szent hogy sokkal kulturáltabb mint egy átlagos fideszes megnyilvánulás.
DR Eric CARTMEN
@nmaria: A "rendszerváltás" óta 1 azaz egy olyan miniszterelnöke volt az országnak, aki GAZDAGODOTT a regnálása idején. Az alcsúti pávatáncos. És a mostani 2 éves nagy lenyúlása még nincs is benne. Se a Gyurcsány, se Bajnai nem vette fel a fizetését. Ez a falusi felkapaszkodott focista véletlenül se tenne ilyet. Mellesleg Gyurcsány és Bajnai ÜZLETEMBEREK voltak tehát úgymond DOLGOZTAK már életükben , nem úgy mint a hatalomért reszkető focista.
Pálinkafőző Rézüst
@Hellcat:@profon: feltűnt, hogy megugrott hirtelen a frissen beregelt fideszes trollok száma?? :))
Manno István
@Horizont: Mitől úriember, hogy egy milliárdos nem fizeti ki a libatenyésztőket és ezert sok libatenyésztő öngyilkos lett? Ha úri ember lett volna, milliárdjai vannak!!!
profon
@Manno István: Régen sejtettem ,hogy a tények 10 százalékának tudása nem elég a dolgok pontos megismeréséhez !
Hellcat
@Pálinkafőző Rézüst: Igen. Szerintem próbálják ellensúlyozni a frissen beregelt "törjön el a kezem ha még1x a qrbánra szavazok" embereket :)
Manno István
Megnéztem a videót. A libákról nem volt szó! Arról sem sem volt szó, hogy ő vollt a Gyurcsán kormánynak a gazdasági ministere, annak a kormánynak, aki ilyen állapotba és eladósodottságba hozta Magyarországot. Aki ezt elfelejtette szavazzon a ludmillára!!!
Pálinkafőző Rézüst
@Manno István: Uram! Igaza van! Azonnal perelje be a libajnait! Ne várjon holnapig! Nyilván bizonyítékok tömkelegével rendelkezik! Nagyon kérem, tárja e nép nagy nyilvánossága elé őket! nem tarthatja meg magának! Ne legyen önző!!!
nmaria
@Pálinkafőző Rézüst: Ha leszámolna, mennyivel élnél jobban?
Pálinkafőző Rézüst
@nmaria: Marcsa, ne ködösíts! A kérdés nem ez! Hanem, hogy miért nem akar elszámolni! Ne dumálj mellé!!
varirmag
@Manno István: és ha valóban "úriember" lenne / lett volna, nem vette volna át Gyurcsánytól a min.elnőkséget hanem kiírták volna a választásokat !!!
Akkor most nem kellene nekik a 2/3-dal küzdeniük !!!
profon
@Manno István: Szívesen hallgatnám hasonlóan meggyőző kritikádat , a fidesz milliárdosairól az ügyészség, média hatóság, bíróság, állami földek, adómilliárdok ( pl focira)
lenyúlásáról. Mi a véleményed a regisztrációról, mint nélkülözhetetlen adatgyűjtési rendszerről? A tandíjmentes oktatásról, stb,stb ,stb !
ga-bika
ilyen politikus kellene sok.Lényegre törő, nem fröcsögő,kultúrált.
kukac50
A CÖF az adófizetők pénzén, megbízást teljesít,Orbán megbízását.
Dr.luigilongo60
@Manno István: Már kurva unalmas ez a duma és rendkívül igénytelen, ráadásul maximális tudati egyszerűségre vall.
IQ nuku.
profon
@Dr.luigilongo60: Te is tapasztalhatod ,hogy nálunk Kaposváron tíz emberből minimum 8 ügy beszél Orbánról ,hogy ide le sem írhatom !!!
nmaria
@Horizont: Kénytelen vagyok válaszolni, illetve megkérdezni, ugye csak a te oldalad tájékozott? Besz@rás tényleg már.
profon
@nmaria: Hát a tények makacs dolgok !
Pálinkafőző Rézüst
@nmaria: Mariska, kiscsillag, nekem válaszolj! Ne kéresd mán magad..:))
DR Eric CARTMEN
Kedves Netezők!
Az országot irányító rezsim fél. Fél a hatalomvesztéstől, fél a lelepleződéstől. Ezért indított máris lejárató kampányt ellenünk. Nekik a pénz nem akadály, hogy a politikai ellenfelekről hazugságokat terjesszenek. Hazugságokat minden hullámhosszon, a neten, az utcán, a tereken, a buszok hátulján. És legújabban már az Ön postaládájába bedobott ál-magazinokban is. Magyaro
rszágon ugyanis mostanában semmi sem az, aminek látszik. Álcivilek folytatnak álságos kampányt hazug finanszírozásból. Végső soron az Ön pénzéből. Nagyon is valódi pénzből. Legalább 150 millió forint értékű lejárató kampány folyik most.
Ha pénzről, médiáról, hatalomról van szó, akkor a mi küzdelmünk Dávid küzdelme Góliát ellen.
Állítsuk meg összefogással a hazugságokat. Mert a rezsim csak összefogással, együttműködéssel győzhető le. Éppen ezért akar megosztani minket. Regisztrációval, lejárató kampánnyal, álkonzultációk álkérdéseivel. Ne hagyjuk magunkat! Ha elvették a köz médiáját, teremtsük meg a magunkét.
profon
@DR Eric CARTMEN: Héé egy egész dézsa vűm van !! :)
varirmag
Na, azért a Bajnainak sem nagy gond a pénz amíg a hátuk mögött (HHA )ott áll a Soros alapítvány !!!
profon
@varirmag: Nem ők támogatták Orbánt is ?
varirmag
@profon: Az biztos hogy a Bajnait támogatja, teljes erővel + a másik kedvenc támogatott a tasz !
varirmag
@profon: Nálunk úgy tartják hogy aki a zenészt fizeti az rendeli a zeneszót :-((((
vörösfuvalat
@Manno István: Már írtam de te is áttanulmányozhatod.Kormányok hitelfelvételének aránya a ÁKK alapján: Antal-Boros 2.82 szerese
Horn 1.6 szoros
ORBÁN 1.53 szoros
Megyo-Gyurcsány 1.63 szoros
Gyurcsány -Bajnai 1. 42 szeres PÉNZÜGYI VÁLSÁG KÖZEPETTE
No mit szólsz a számokhoz koma? Ezek hivatalos adatok nem Fidesz propaganda.
entero
@Hellcat: Mert most ez kell a népnek, és ezt Bajnai jól tudja. Majd ha netalán ő lesz a miniszterelnök már nem fogtok ennyire örülni.
vörösfuvalat
@varirmag: Azért az nem mindegy , hogy az emberektől besöpört pénzből hülyítik őket vagy egy tehetős ember a zsebébe nyúl. A sajátjába nem pedig a mi zsebünkbe.
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Vagdalkoztok mint a gyerekek. Neked sem lenne semmilyen bizonyítékod Orbán ellen, mivel tudnád feljelenteni? Ugyanígy nem lehet Bajnait sem, nem sikerült Gyurcsányt és Verest sem, csak egy kis senkit, Zuschlag Jánost tudták rács mögé juttatni, a nagy halak mindent megúsznak, ez az élet rendje már évtizedek óta. Az elmúlt több mint 20 év alatt túl sok kéz lett sáros minden oldalról, és az egyik vinné magával a másikat is. Tudja ezt Fideszes, MSZP - s, SZDSZ - es.
varirmag
@Horizont: Miért ? Te nem tudtad ??? Bajnai kiképzése nem most kezdődőtt :-(((
@vörösfuvalat: Olvass kicsit utána !! Soros mjdnem bedöntötte a Ft-ot.. Mit gondolsz
mennyibe került ez nekünk ? Neked,nekem, mindenkinek ! Kivéve az általa támogatott sleppet, gondolom ők tudtak róla előre !!! Mit gondolsz ő mennyit nyert rajta/rajtunk ?
Abból sztárolhat,fizethet bárkit.
Nekünk már nincs semmink, mindent eladtak.Gyárakat,közműveket,távközlést,MÁV-ot,Malévet ! Nekünk mindenért fizetni kell !
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Köszönöm, ez elég érdekes olvasmány volt. Viszont elég érdekes az amit bemásolok ide most belőle: "miközben elleplezik a tényt, hogy Matolcsy György közgazdasági tevékenysége valójában a Bajnai-reformok egyenes folytatása. A kemény igazság az, hogy az Orbán-kormány nem merészel letérni a Bajnai által megkezdett és félbehagyott útról." Ezt akkor most én értelmezem rosszul hogy Bajnai is ezt csinálná ha miniszterelnök lenne?
varirmag
Haza és Haladás Egyesület alapítói: Bajnai Gordon
Oszkó Péter és Balázs Péter, a Bajnai-kormány pénzügy- és külügyminisztere, Szigetvári Viktor, aki az MSZP kampányfőnöke volt 2006-ban és 2010-ben, Felcsuti Péter, a bankszövetség korábbi vezetője, valamint Vörös T. Károly, a Népszabadság egykori főszerkesztője.
Ez van !
szuszi69
Én szeretnék egy felmérést arról, hogy mennyi család, családfenntartó lett öngyilkos az elmúlt 1-2 évben mert az éhezés és fagyoskodás szintjére jutottak a fizetésükből! Szeretném tudni, hány család van a végső stádiumba, amikor is az utcára teszik őket, mert vagy esznek vagy rezsit fizetnek! Mennyi család nem tud télen fűteni, mert nincs miből. És végül azt, hogy a Fidesz irányítása alatt, a felső, és középvezetők fizetéseit, összesen hányféle adójóváírás és bérkiegészítéssel segítette ez a kormány! Nem értek a politikához, , de egyet biztosra tudok, ez a kormány a beteg rokkant embereket ellátás nélkül hagyta, a fiatalok tanulási lehetőségeit lecsökkentette a minimumra, a nyugdíjasok jövedelme hiába nő, amikor képtelen az inflációt, gyógyszereket és rezsiköltséget kifizetni. A fiatalok tízezrével hagyják el az országot, jobb jövőt remélve. Az emberek éhbérért dolgoznak, már akinek van még munkája ( bár én azt hittem a rabszolga sors megszűnt, de nem, hisz a 47 ezer Ft. elég vízre és kenyérre! Leányom aki passziváltatta az egyetemi félévét, elment dolgozni, egy hónapi munkára napi 8 órába, 3 műszakba keresett mint külsős 55 ezer Ft-ot! Fidesz nagyon nagy támogatottságot kapott, innen bukni nagyon nagy szégyen lesz, tehát meg fog tenni mindent, hogy újból nyerjen a választásokon!
Hellcat
@entero: Szerintem megfűszerezték a saját dolgaikkal is azt a tervezetet.
Hellcat
@Manno István: Ennyi? Libázásra telik csak?
entero
@Hellcat: Nem tudhatod mi volt abban a tervezetben. Mindenesetre ha a nép úgy döntene majd megtudja.
Hellcat
@entero: Igaz, de gyanítom hogy pl a fociba nem menne fölöslegesen ennyi pénz :)
entero
@Hellcat: Honnan tudod, elvégre Bajnai kapus volt. :-))
Hellcat
@entero: Ez szerintem kimondottan csak a qrbán ámokfutása, meg pénztalicskázása ez az alapítványos focis dolog. Úgy formálják a törvényeket hogy több pénz maradjon ott. Na de mind1, lehet a másik meg máshova talicskázná. jóccakát
entero
@Hellcat: Pontosan így van, azért jó látni hogy veled lehet értelmesen kommunikálni. A pénz az első bárki is kerüljön hatalomra, a saját érdekek mindennél fontosabbak, csak addig kell a nép amíg meg nem választják őket. Jó éjszakát neked is.
sport50
azért kíváncsi lennék,hogy miből futja ennyire a cöf.nek???föf-nek kellene hívni![fideszes összefogás fórum].
sóher
Orbán úgy be vav sz@rva! hogy aljassága csontig hatol :úgy legyen ! megkérdezném tőle miért harcol ennyire a hatalommért? mindenki tudja több milliárdos családi vagyona van ,ki fogják vizsgálni a sok lopást Simicska cégeivel együtt külföldre utalják a mi pénzünket!Milyen érdekes előkerült a gripen dukument? az meg szépen betesz neki !
human
@entero: Matolcsy a Bajnai utat követi? Lehet. De egy marhapörköltet lehet finomra és ehetetlenre is megcsinálni. Attól persze még marhapörköltnek hívják.
marlin
@entero: "entero @Hellcat:
Mert most ez kell a népnek, és ezt Bajnai jól tudja. Majd ha netalán ő lesz a miniszterelnök már nem fogtok ennyire örülni."(tegnap, 22:13)
Itt elmondod, hogy "ez kell a népnek", (amit a Bajnai mond) amikor pedig "egymásközött" vagytok, akkor meg nem mondod el!! :))
Holnap már péntek és a zOrrbánnak ezen a libásozó, régi mantrakészleten kívül már megint nem jut eszébe semmi, amit lökhetne a sok vadbaromnak a reggeli kosutos mítingen!!
Pedig de jó lenne, ha elmondaná, hogy már a regisztráció sem alkotmány ellene, mert benne van az alaptörvényben!! Igy már a mosolygós Jani is csak a néhány rosszul kirakott vessző meg gondolatjel miatt mehet az Alkotmánybírósághoz!!:-((
Szóval szólhatnál legalább a Habony Árpinak, hogy találjon ki valami "okosat"(!) a sok kontraproduktv "intézkedésre", hogy kijavíthassuk a feszített munkatempónak betudható sajnálatos hibákat!! Látod, már ez az MDF-ből menekített, most éppen "konzervatív",fehérhajú belsőépítész is úgy burkoltzsidózik, mint a "házinácik" a parlamentben!!
qxy
Itt egy a lényeg. De nem az hogy a népnek jóbb legyen .
Eddig sem azért verte egyik se a nyálát hogy a nép! Itt csak az a lényeg ki tud mégtöbbet kicsavarni az emberektől. Két nap alatt megválasztanám az ujj minisztert.
1 lépés. netán baleset éri azt aki most aktuális. .
Miért? nem volt már erre példa? Dehogynem aki útba van azt el is lehet tolni.
Majd szólni hogy na ki akar miniszter lenni és halkan oda súgni. Tudtad hogy ez nem baleset volt? ? Nem tudom lenne egy kemény f...ú aki odaállna hogy Igen! Én akarok Miniszter lenni.
Na ezt is meg oldottam. Jöhet a libás faszi.
szaboria1
@varirmag: Bajnai nem volt soros ösztöndíjas nagyon kevered a dolgokat, de Orbán az volt.
Pálinkafőző Rézüst
@entero: tegnap, 22:58-ra:azt olvasol ki belőle, amit akarsz! Éppen ez az írás, lényege, tényfeltáró, és független! Ezért ajánlottam! próbáld továbbítani, mert arra érdemes írás! És a hozzáírt hsz.-ek sem alacsony nívójúak...És a cikkhez méltóan tárgyszerűek!
gyugyu1
egyszer már "megszakértették" az országot az libajnai meg az öszödi böszme !!

BELE IS DÖGLÜNK !! mindenkinek rossz lett csak az USA zs.tőke járt jól !!

akkor meg miről beszélünk ???!!!
CzudarMiska
LiBajnai sok családot tett tönkre. Némelyek koldusbotra jutottak,mások belerokkantak,néhányan öngyilkosok lettek miatta. A libatolvaj egyszerűen rendezte a dolgot: nem értettünk a libákhoz. Ilyen emberre mit lehet bízni? Országot? Na,ne! Libatolvaj,imádkozz,ne legyen még egyszer '56!
Manno István
@atomixer: Ki lopta el a libákat? Orbán?
leszúrt rittberger
@Manno István: Miért, ellopták a libákat? Te még annyira sem vagy képben a témával mint az egyszeri Békemenetes röfögők :)
taglo
@leszúrt rittberger: Igaza van az Istvánnak, tényleg ellopták a libákat, de az aNils Holgerson-féle rajzfilmben volt ,vagy csak akarták ??? ( Monyon le minden LIBA !
eötvös
Czudar Miska, szerintem legyen még egy 56!
atomixer
@Manno István: kedves István, hogy finoman fogalmazzak és megsréteni sem akarlak, de ha nem vagy képben ne höbörögj, a linkem is mutatja hogy Bajnainak nem sok köze van a libákhoz. mellesleg a magánnyugdijakat is Bajnai nyulta le? szerintem pár ezer milliárd forint több embert érint mint egy husgyár. szomoru ami történt, de hidd el több ember nincstelenedik el és nem a libák miatt.
sasi1115
Még az a szerencse, hogy a fidesz nem fél. Ezért egyenlőre csak a troll sereget küdte harcba az interneten, míg a szárazföldön a sötét parasztokkal kezdte el a sakkjátszmát (alias békamenet, bár inkább aljas mint alias).
De mi lenne itt, ha félne?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.