Még szerdán is tárgyalhat a kormány a felsőoktatási keretszámokról – erről a Népszabadság írt az oktatási államtitkártól származó információja alapján. A lapnak Hoffmann Rózsa ugyanis azt mondta: az államilag támogatott helyek számáról szerdán dönt a kormány, de elvileg az is lehetséges, hogy módosít a számokon. Az eredeti tervek szerint 2013-ban 10 480 hallgató tanulmányait finanszírozná teljes mértékben az állam, 46 ezren pedig részösztöndíjban részesülhetnek.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
@Horizont: 10:39
Ki is lépett onnan az anyarom:-)
varirmag
Emeljék az állami finanszírozású helyek számát, ott ahol valóban szükség van rá . (orvos,mérnök képzés). Pl. Nincs matek-fizika szakos tanár,nagyítóval kell keresni a kémia tanárokat ! De ne fizessék ( a mi adónkból !) a semmiresejódiplomás képzést.
Dunát lehet rekeszteni a szociológusokkal,politológusokkal,a müvelődés szervezőkkel a média és dráma pedagógusokkal,stb,stb, Négy évig aszalódnak a fősulin aztán csodálkoznak hogy nem kapnak munkát .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.