A publicista szerint életveszélyes úton járna a kormány, ha nem venné komolyan a diákok tiltakozását, mert azt úgy általában illik komolyan venni.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Bayer? Ahhoz képest, amilyen sms-t írt. Most melyik az igazi arca? De ő legalább felmérte, mi lesz a kormány intézkedésére a reagálás. Diákokat nem lehet csak úgy lődözni, meg szétverni. Nagyon nagy lenne a hozadéka a család részéről.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Mikor az egyetemeken majd bevezetik az indexálást.
akkor aztán nem lesz hiányzás az előadásokról.
régen a 3. igazolatlan után,kicsapták a delikvenst.hát lehet ugrálni de nem érdemes.Aztán itt a vizsgakérdés.Volt régen a viszga, az UV, a rektori nem lehetséges hogy újra bevezetik ezt a formulát?
Tuti!
Régen nem lehetett külföldre menni népgazdasági érdekre hivatkozva,de voltak kivételek,mégpedig az mszmps mukik gyerekeinek.
Tisztelt miniszterelnök úr önnek mi erről a véleménye?
Ön egyetem után volt lülföldön?
entero
@moksony: Ahogy írod, ekkora tapló nem sok van itt, nehéz őt űberelni.
Dr.luigilongo60
@moksony: "akarmijen"
Ezt így írjuk helyesen:akármilyen.
moksony
@Dr.luigilongo60: en lehetek kancso ..de te köcsögvagy kishaver..egyepkent mi vagy nyelvtanar..szo se rola lehetsz..gondolom meretes nyalasaid vannak..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.