A publicista szerint életveszélyes úton járna a kormány, ha nem venné komolyan a diákok tiltakozását, mert azt úgy általában illik komolyan venni.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Bayer? Ahhoz képest, amilyen sms-t írt. Most melyik az igazi arca? De ő legalább felmérte, mi lesz a kormány intézkedésére a reagálás. Diákokat nem lehet csak úgy lődözni, meg szétverni. Nagyon nagy lenne a hozadéka a család részéről.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
A gond csak akkor lesz, ha mindenki megindul egyszerre, túl sok társadalmi csoport életét lehetetlenítette el a kormány.
vukkocska
Bayer? Ahhoz képest, amilyen sms-t írt. Most melyik az igazi arca? De ő legalább felmérte, mi lesz a kormány intézkedésére a reagálás. Diákokat nem lehet csak úgy lődözni, meg szétverni. Nagyon nagy lenne a hozadéka a család részéről.
sokanvagyunk
@vukkocska: Neki is SMS-t írt? - mikor olvashatjuk nem éppen válogatott szavait?
vukkocska
Nem, úgy tűnik a Magyar Hírlap hasábjain. Török Zsolnak írt sms és a Magyar Hírlapos cikk is itt olvasható. Ez utóbbi kultúrált hangnemben.
Hellcat
Akik most felvételiznek azok 2014 ben már szavazni fognak (ha addig nem kavarják meg mégjobban a választási törvényt ugyebár), és szerintem nem fogják ezt elfelejteni.
töky
Nem a társadalom összességének érdekeit illik komolyan venni Bayer Úr? Ezt is meg kellene mondja a kis barnának. Meg azt is, hogy akkor venné komolyan az összérdeket, ha elhúzna a pi...ba.
moksony
@vukkocska: eza Bayer..erdekes modon a Hir tv ben mijen maskepp beszelt..hözongö diakok keresik a balhet..direkt kiment az utcara es azt latta hogy csoportokba verödve..csak azt vartak hogy belejuk kössenek...hat mijen ember is ez..ez vezet bekemenetet..dijat kap..pocskondiazza az ambereket diakokat..addig csinalja meg egy szulövel nem talalja magat szembe..aki azt a mocskos szajat benem veri..addig uti meg mozog utana azert mer nem..
entero
@moksony: Látom remekül megy a magyar nyelv, most tanulod? Netán az egyetemen? :-))
Dr.luigilongo60
Zsóti,Zsóti!!
Talán elkéstél egy kicsit eme rendkívül okos beszólással.
Előtte kellet volna figyelmeztetni a puszi pajtásod.
Így már nem hiteles, csupán szájtépés.
Dr.luigilongo60
@entero: Nahát és egyéb állatfajokat erősen megközelíti moksony tudása is, érdekes módon az nem szokta csípni a szemedet Gabika.
kkalman
"A diákokat illik úgy általában komolyan venni!"
Az ország vezetését meg illik úgy általában komolyan, a választók érdekeit figyelembe véve végezni.
entero
@Dr.luigilongo60: Ne Gabikázz, még azt hiszik a barátnőd vagyok...:-)) Azért Nahát nem így ír, már megbocsáss.
kamazuka
Mikor az egyetemeken majd bevezetik az indexálást.
akkor aztán nem lesz hiányzás az előadásokról.
régen a 3. igazolatlan után,kicsapták a delikvenst.hát lehet ugrálni de nem érdemes.Aztán itt a vizsgakérdés.Volt régen a viszga, az UV, a rektori nem lehetséges hogy újra bevezetik ezt a formulát?
Tuti!
Régen nem lehetett külföldre menni népgazdasági érdekre hivatkozva,de voltak kivételek,mégpedig az mszmps mukik gyerekeinek.
Tisztelt miniszterelnök úr önnek mi erről a véleménye?
Ön egyetem után volt lülföldön?
entero
@moksony: Ahogy írod, ekkora tapló nem sok van itt, nehéz őt űberelni.
Dr.luigilongo60
@moksony: "akarmijen"
Ezt így írjuk helyesen:akármilyen.
moksony
@Dr.luigilongo60: en lehetek kancso ..de te köcsögvagy kishaver..egyepkent mi vagy nyelvtanar..szo se rola lehetsz..gondolom meretes nyalasaid vannak..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.