Az egészségügyben 2013 a népegészségügyi mozgósítás éve lesz - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkára Budapesten egy konferencián csütörtökön.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Na már ez is mozgósítani akar! :-)))))))))))))) Vagy tán ez az "ötlet" is a Generalissimus Tsutissimus agyából pattant ki? Egyébként helyes! Emberek , mozgósítunk! S ha kell harcolunk! Harcolunk az utolsó kórházi kacsáig, lélegeztető gépeink utolsó lihelletéig, vezeték szakadtáig!
QQCSI
Ha az átlagos halandónak is járna az évenkénti ingyenes menedzserszűrés, magánklinikai szintű betegellátás, megfizethető egészséges táplálkozás, stressz-mentes életvitel...nagy szükség már nem is lenne a mozgósításra.
Na, és ha kiderül a nagy mozgósítás során, hogy egyeseknek drága gyógyszerekre lenne szükségük, akkor mi van? Széttárja a karját Szócska úr?
adrenalink
Csak nem tán a gyors, költségvetési támogatásmentes halálra mozgósít...?
coyote3
2013 annyi mindennek az éve lesz, hogy ihaj...
adrenalink
@coyote3: Hajaj, csak először a világvégét éljük túl!:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.