A legnagyobb példányszámú osztrák bulvárlap szerint Orbán Viktor már túltesz Kádár Jánoson is. A Kronen Zeitung jegyzetírója szerint nem szűnik a magyar kormány tiltakozása az ORF ősszel sugárzott, Paul Lendvai és a német Andrea Morgenthaler által készített, Nemzeti álmok: Magyarország búcsúja Európától? című dokumentumfilmje miatt. A Népszabadság emlékeztet arra, hogy többször is tiltakozott levélben hazánk bécsi nagykövete, Szalay-Bobrovniczky Vince, aki szerint a dokumentumfilm egyoldalú volt. Igaz, a sugárzást kerekasztal-beszélgetés követte, amelyen többek között Prőhle Gergely, a Külügyminisztérium helyettes államtitkára és Hans Kaiser, a német konzervatív Konrad Adenauer Alapítvány volt magyarországi irodavezetője is részt vett.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

138 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Nana kedves szomszédok! Kádár ennyi kárt nem csinált!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@miazavalami: Gondolod hogy majd hülyeségekre fecsérlem az időmet? Nem tudtál lépést tartani a korral? Ez szomorú, bár nem Orbán hibája...
entero
@anka: Azt hiszed nem tudom hogyan értette? Viszont én nem értettem egyet vele, ezt csak szabad, vagy nem?
entero
@foglaltnick: "Remélem, 2014-ben is megbuktok, egytől-egyig" Tökéletes volna zárásnak is.
dzurinda
@foglaltnick: "Mert ennyire értenek a gazdasághoz, hogy a vége: hitelfelvétel."

Értelmetlen, amit mondasz, ugyanis a Fidesz nagyobb kamatokra vesz fel hitelt, mint tette az előző kormány.
Mond valamit az a kifejezés neked, hogy államkötvény? :)
gabrella
@foglaltnick: Ha nem emlékszel a általam kérdezett hiteladatokra, akkor hogyan véleményezed,hogy mennyivel több vagy kevesebb?
Amíg nem írod le a Kádár halálakor lévő államadósság összegét és a
mostanit, addig hiteltelen bármely hsz-ed.
miazavalami
@entero: Oh , én lépést tartok a korral. Te viszont nem tudod bebizonyítani miért Orbán az istened!! Te is olyan lehetsz aki a rendszerváltás zavaros farvizeiben gazdagodott meg! Jókor voltál jó helyen . Ez nem baj , mindenki könyököl ahogy tud. De ez nem jelenti azt hogy Orbán és kormánya mindenkinek olyan jó! Magasztos lelked mélyén talán akad valami kis zugocska ahol elférnek szentségeden kívül mások is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok