"Nem vagyunk hülyék. Ez egy, a konkrétumokat teljesen nélkülöző maszlag" - így reagáltak egyetemisták és középiskolások Orbán Viktor szombati videóüzenetére.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Ne csináljátok már! A Miniszterelnök Úr(?) a birka békemenethez van szokva...!:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsik68
ENTERO rád egy jelző illik.nagy seggnyaló vagy ! Vár rád a fényes jövő!!!
torgyan
@jancsik68: Na-na! entero már letett az asztalra, legyünk kérem tárgyilagosak! Ő bármely kormány idején entero marad!!!
Eperke
Tanulni, vagy a gyermekeket taníttatni mindíg is pénzbe került, mindegy, hogy milyen kormány volt hatalmon. A "régi" világban is csak 1 gyermeküket tudták taníttatni a szülők, a többinek dolgoznia kellett.
De ez a mostani tandíj fizetés már túltesz minden józan ész határán, a tandíjhoz még sok egyéb kiadás is járul. No ebben Európában elsők vagyunk.
Ez a "Hogyan zsigereld ki a családodat" című magyar társasjáték.
entero
@jancsik68: Téged meg inkább nem minősítelek, mert még a billentyűzetet sem érdemes rád feleslegesen koptatnom.
silber13
@marlin: dec.16. 19:17-re: Hagyd már Manno urat békén! Bizony lehet ő fizikus, akadémikus, PhD, ( bár ez utóbbiból csak annyit ért, hogy a Ph jelentése nem a ""Philosophiae" szavacskát takarja, hanem "pecsét helye" az igazi jelentése! Amit megismerve eddigi írásbeli forgalmazásainak nyelvezetét, helyesírását a legnagyobb készséggel fel is tételezek a doktor úrról.
És mi a probléma a sofőrséggel? Semmi. Ha jól tudom sofőr szó franciául fűtöt jelentett, vagyis gépkocsivezetői foglalkozás mellett fűtő is! Meg fizikus...:-)
Ja. hogy szerénykedjek kicsit én is doktorunk mintájára, hiába volt a Liszt Ferenc Zeneművészeti elvégzése, én csak egy közönséges " Zeneipari szakmunkás" lennék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.