„Mi nem szeretnénk egy olyan országban élni, amely társadalmi igazságtalanságokra építi a rendszerét. " Többek közt ez hallható abban a Youtube-ra feltöltött videóban, melyben hallgatók üzentek Orbán Viktornak. A diákok kifogásolják, hogy a kormányfő teljesen ismeretlen fiatalokkal, a nyilvánosság teljes kizárásával tárgyalt szombaton a felsőoktatás átalakításáról. A hallgatók szerint Orbán Viktor annyira ostobának nézi őket, hogy a miniszterelnök azt hiszi, hogy egy szakpolitikai krízist meg tud oldani egy kampányvideóval. „Mi nem vagyunk hülyék. Ez egy a konkrétumokat teljesen nélkülöző maszlag" - mondják.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

alfás
üdvözlöm a most ébredőket! két éve csúsztat!
diktátor
Freudi elszólás: amikor önkéntelenül kimondjuk a valódi véleményünket, kívánságunkat, vágyainkat, amiket -különböző okokból- valójában nem szoktunk.

"...az egész ország saját maga ellen dolgozik, amikor a tehetséges emberek elől elzárja a továbbtanulásnak a lehetőségét..."

"...az egész ország, saját maga ellen dolgozik..."

"...ország, saját maga ellen..."

www.youtube.com/watch?v=7soUi0Ce2ck
gabrella
Mi nem szeretnénk egy olyan országban élni, amely társadalmi igazságtalanságokra építi a rendszerét."
Így igaz Viktor! Akkor most már ideje lenne tenni ellene!
Hellcat
Blöff? Mifelénk csak simán hazudozásnak hívják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.