A közgazdász- és jogászképzések támogatását nem tervezi a kormány - derült ki Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter HÖOK-nak adott válaszaiból -, annak ellenére, hogy az új kormányhatározat szerint...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
A jogászokat lecarom, annyian vannak, mint az oroszok! De jó közgazdászokra viszont annál nagyobb szükség lenne, mert a Matecsy féle zsenikből már elegünk van.
A Tündik bündije
@Rézangyal: Hádde' télleg ne carjál mán le minket! :-)))
Egyébként tisztázzuk, nem a kormány nem tervezi, hanem a felséges úr. Ő maga mondta egy éve, hogy nem kultiválja, ne feledjük. Mert ugye ez még véletlenül sem kormányzati döntés, nem ez - természetesen - egyszemélyes, mint Észak-Koreában.
Rézangyal
@A Tündik bündije: Jóvanna, nem akartalak megbántalmazni! Nem hiszem, hogy jogászból kevés lenne pillanatnyilag, hozzáértő, jól képzett, és csakugyan a magyarokért dolgozó, értelmes közgazdászokból viszont annál inkább! Nem véletlen, hogy a turultojás nem akarja, hogy a következő, rajta átlátó és őt gyűlölő közgazdász kompánia kitermelődhessen!
silber13
Kedvess Ballogh bácsi! Volna ám egy marhára rosszzz hírem a bácsi számára! Olybá tűnik, hogy bármennyire is fájdalmatos érzés lehet a maga számára, nemsokára ismét vissza- oda kell álni reggelente, úgy hatkor a forgácsoló gépezet mellé, hogy a keservesen megtanult, ámde rohadtul hamar elfelejtett mesterfogásokat ismét felelevenítse, délután kettőig.
Ám, ha az Úr megkigyelmez magának ( az Úr szerepében maga Orbán Viktor),nos akkor ismét visszatérhet a maga által méltatlanul, otromba világi célok elérése érdekében elhanyagolt bárányaihoz, felmentődvén ezáltal holmi diák seregletekkel, a köz érdekében vívott keresztes-csúti háborújának mindenféle felelősége alól. Megadatik akkor,hogy Isten házában, az isteni szónoki emelvényről figyelmeztesse báránykáit, az igaz életre, és a lojális viselkedésre! Úgy legyen! Amen! " Laudetur.."
kukac50
Ha ilyen jogászokat tudnak csak nevelni mint Orbán aki naponta sárba tapossa az emberi jogokat,vagy olyan közgazdászt mint Matolcsi aki számolás helyett a hasára csap és újabb adót vezet be amikor már több száz ezer ember éhezik,akkor is adóval sújtja Őket,akkor jobb ha nem indítanak ilyen szakot. Ha ezektől okosabbat is tudnak nevelni a diákokból akkor igen is kellenek jogászok,közgazdászok akik majd talán értékesebbnek ítélik meg Magyarország embereit

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.