Ahogy az Orbán-rendszerben már szokás, karácsonykor támadást indítanak a tőlük független vélemények képviselői ellen. "Gorillák" támadtak csütörtök hajnalban azokra, akik az MTVA vezetői által szakmailag tönkretett "közszolgálati" médiumok hírhamisítói ellen tüntetnek. A Klubrádió ügyében pedig a jogászok gondoskodtak arról, hogy továbbra se tudjon biztonságban működni a független, kritikus közéleti rádió.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
Hatos Gábor bírkózó átvette az olimpiai bronzérmét.
Nem ismételték meg miatta az olimpiát, még a bírkózóversenyeket sem.
Így normális. Valaki hibázott, kizárták, a mögötte végzettek előrelépnek.
A Klubrádió második lett egy pályázaton. Óvott és igazat adtak neki, kizárták az első helyezettet. Logikus lenne, hogy a második lépjen előre, de nálunk ez nem így van.
Elkészül egy sok oldalas dokumentum. Természetesen számítógépen, automatikus oldalszámozással, helyesírásellenőrzéssel, hiszen ez már a 21. század. Nincsennek benne üres oldalak. Erről a pályázat kiírója is meggyőződhet, megkapta elektronikus formában is. Kinyomtatják, eléggé elitélhető módon, papírt pocsékolva, de egyébként
megszokottan, egy oldalt egy lapra, ráadásul több példányba. Technikailag így minden második oldal üres lesz, nem is problémázik rajta senki, így kényelmesebb olvasni,
nem kell forgatni a lapokat, egyébként is számozot oldalakból (most már lapokból) áll.
A hátlapok nem részei a szövegnek, a számítógépen nem voltak üres oldalak és az az eredeti dokumentum. Ezután minden oldalát, (értsd úgy, hogy a dokumentum minden tartalommal bíró, számozott oldalát, amire minden normális ember ilyenkor gondol) aláírással, pecséttel hitelesítik, ne lehessen utólag manipulálni. (pl. kicserélni)
Az üres hátoldalakat (amik ugye NEM RÉSZEI a dokumentumnak) nem hitelesítik, hiszen akkor azok biankó csekké válnának, bármit lehetne rájuk írni. A mi adónkból fizetett,
magas beosztású emberek ezen problémáznak! Az ügyészség vizsgálja, hogy tényleg nincsennek aláírva a hátlapok. Így nem csoda, hogy holmi Kubatov videókra már nincs idejük. És persze arra sem, hogy a Médiatanács miért nem hajtja végre a jogerős bírói itéleteket! Bocs, most látom, épp abban próbál segédkezni, hogy ne kelljen végrehajtani.
Remélem sikertelenül, bár nem kizárt, hogy beleírják az alaptörvénybe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.