A Fidesz beleírja az alaptörvénybe mindazt, amit az Alkotmánybíróság (Ab) az átmeneti rendelkezések közül pénteken megsemmisített. Az alaptörvény egyik megalkotójának tartott Szájer József EP-képviselő és Rogán Antal frakcióvezető szerint tartalmi vita nincs a kormányzó többség és az Ab között. Az alkotmánybírák egyébként tartalmi kérdéseket nem is vizsgáltak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Csak tudnám, mi a jó francnak létezik egyáltalán normakontroll? Minden olyan esetben, amikor elmeszelnek valamit, a turulsámán agyát elönti a vér, szétver egy-két irodát, bedob egy fél marék xanaxot, majd habzó szájjal ráncigálja elő a wc papír mellől a tákolmányát, és hörögve firkál bele. "basszátokmegarohadtéletbemár!akkorisígyleszrohadjatomeg!anyuuubántanaaak!!!"
kedwes
@A Tündik bündije: Mert megérdemlik! Ők azok, akik tudják, hogy miért kell élniük. Te - választó polgár- csak szeretnél élni, de nem fogsz!
SwordFish
Beemelhetik. Akkor majd legfeljebb az AB azt is elmeszeli.

Ha az sem megy, megszavazzák kétharmaddal , hogy az AB-ba csak az ő embereik
legyenek.

Ha az sem működik, Alkotmánybíróság sem lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.