Miközben a Fidesz megszorít és együtt tüntet Bajnaiékkal, a honi baloldal támogatására zsákszámra dől a pénz az Egyesült Államokból. Volner János, a Jobbik alelnöke a Kossuth Rádió szerda reggeli 180 perc című műsorában kiemelte, a Jobbik nem "láncol" senkit a frakcióhoz, akinek más a véleménye, más úton akar járni távozhat. Ellentétben például Ángyán Józseffel, akit szinte már erőszakkal tart benn a Fidesz. Volner szerint -mivel az egyik Jobbikból kilépő képviselő, Rozgonyi Ernő megszavazta a költségvetést- a megszorító büdzsét egy nemzeti ellenzéki párt egyetlen képviselője sem támogathat. Riporteri kérdésre a nemzeti politikus hangsúlyozta: a Jobbik a váltópárti szerepre készül, a pártnak kitűnő a generációs utánpótlása, lévén az egyetemisták és főiskolások mellett a harminc év alattiak körében is a legnépszerűbb politikai formáció. Volner szerint a Fidesz és az MSZP politikájában lényegi különbség nincs: mindketten elkötelezettek az európai egyesült államokat építő EU...

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"Volner szerint a Fidesz és az MSZP politikájában lényegi különbség nincs: mindketten elkötelezettek az európai egyesült államokat építő EU politikája felé és mindkét nagy párt a megszorításokra épít."
Pilóta
"A Bajnai-féle Együtt 2014 mozgalomról a frakcióvezető-helyettes elmondta, vezetőjük miniszterelnökségének idején 1200 milliárdos megszorítást vezetett be: befagyasztották a nyugdíjakat és emelték a nyugdíjkorhatárt. Volner szerint erre biztosan emlékezni fognak a választók.

Az alelnök kiemelte, Bajnaiékhoz ömlik az amerikai tőke a Center for American Progress (CAP) nevű politikai agytrösztön keresztül. Az amerikaiak később nyilván ellenszolgáltatást szeretnének: az USA érdekeinek maradéktalan képviseletét."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.