Több mint 50 kutyát lőhettek fejbe a makói sintértelepen egy helyi férfi szerint. A férfi, aki az egyik állat haldoklásáról videót készített, azt mondta a kutyát egy szeméttel és tetemekkel teli konténerből húzta ki.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Na persze mindent meglehet magyarázni, de valóban ez a fószer ha tudott erről akkor miért nem az elején szólt...rémes amit ezekkel a kiszolgáltatott állatokkal csinálnak emberek.
Zsuga
Úgy írták cikket, mintha olyan komoly feladat volna egy fejlövést megkülönböztetni az altatásos kivégzéstől. Egyébként, mivel egy lövés sokkal kevesebbe kerül, mint az elaltatás, sajnos el tudom képzelni, hogy nem is ez az egyetlen sintértelep, ahol az olcsóbb megoldást választják. Olyan szép lenne, ha inkább a kóbor és kidobott állatok számát sikerülne a nullára csökkenteni. Talán a chippelés kicsit segít majd ebben, persze nem rövid időn belül. A legjobb volna, ha a szaporítók tevékenységét szigorítanák meg sokkal jobban és a fajtatiszta állatokat is komoly ellenőrzés mellett tenyészthetnék csak, így azok ára is megemelkedne annyira, hogy kevés embernek legyen megfizethető. Így aki kutyát akar, elsősorban a menhelyi állatok közül kellene hogy válasszon. Természetesen ezeket a kutyákat is ivartalanítani kellene a túlszaporodás elkerülése végett. Én egyedül ezzel a módszerrel látnám végre megoldhatónak ezeknek a szerencsétlen állatoknak a jövőjét. Amíg komolyabb anyagi áldozat nélkül juthatnak emberek bármilyen élő állathoz, addig azok sorsa, egyáltalán nem biztosított.
mariaberta
Azt kellene fejbe löni, aki ilyesmire képes. Legyen átkozott!!!
QQríkú
Rágjátok csak a rendszeresen bedobott csontot!
Akinek nem tetszik a rendszer az nyúljon zsebbe és fizesse az ebek tartását!
kukac50
Köszönjék a chipezés bevezetésének és egyre több fizetni valóra kötelezésnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.