Méh-, mellékvese-, tüdődaganat; bőrgyulladás, térdműtét, magas vérnyomás, depresszió. A súlyos beteg asszony „papíron" mégis gyógyult és munkaképes.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@alfás: azt tudtad, hogy a hiéna vemhes korában, a méhében lévő fejlődő egyedek közül az erősebbek megeszik a gyengébbeket? Így kímélik az anyjuk szervezetét a rájuk fordított energia pazarlástól, és így születnek meg csak a legerősebb egyedek! Ugyanez megvan néhány elevenszülő cápafajnál is!
Fideszesék is "megeszik" a rokkantakat, nyomorékokat, hogy nekik még több jusson. Alja fajta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@marlin: Megértettem, elfogadom, viszont nem vagyok hajlandó bedőlni minden egyes újságcikknek. A másik meg hogy te valóban nem voltál alpári soha, de nem is ezt írtam, hanem hogy nem érdekelnek a kötekedők meg azok akik alpári stílusban írnak. A kettő nem egy és ugyanaz a személy.
marlin
@entero: Ha alá állsz
a pofonfa alá, és rázogatod, akkor ne csodálkozz, hogy rád esnek a pofonok!!
Ha olyanokat írkálsz amik a történésekkel, a valósággal köszönőviszonyban sincsenek, akkor ne nevezd "kötözködésnek", ha szembesítenek az igazsággal!! Ugye érted??
entero
@marlin: Értem, a TE igazságoddal, amit TE igaznak vélsz. A "tények" vannak hogy köszönő viszonyban sincsenek az igazsággal.
sport50
@marlin: entero minden egyes ilyen jellegű cikkre,hírre azt írja egyedi eset,vagy nincs bizonyítva,vagy név nélküli stb.!!!eszébe nem jut,hogy talán igaz!!na meg a cigi,pia!!!nem létezik,hogy nincs a környezetében olyan ember aki így járt!!!ha nincs akkor ő nagyon elszigetelve lehet a valós élettől!!!vagy,ezt soha nem fogja,nem akarja,nem szabad neki leírni,észrevenni!!!
kisvirag.simon
Minden ember aki 20-40 ezer (nem pontos) jövedelemből HALÁLRA van itélve!!
Tehát nyugodtan lehet tömeggyilkos ez a kormány!!
kukac50
@kkalman: Akkor hasonló cipőben járunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.