Csintalan Sándor, Orbán Viktor egykori szövetségese beleállt a miniszterelnökbe. Az MSZP politikusa, aki fideszes is volt, azt mondta, hogy Orbán Viktorék politikája a nemzetet katasztrófába vezeti.

Csintalan Sándor a KlikkTV Mélyvíz című műsorában fejtegette véleményét a választások utáni helyzetről. Az egykori MSZP-s, aki egy darabig Fidesz-tag is volt a hirklikk.hu szerint – Magyar Péterre utalva – megdöbbentőnek tartja, hogy a szavazók egy jelentős része kétségbeesésükben, reménytelenségükben valakinek úgy adtak bizalmat, hogy szinte nem tudnak róla semmit. Úgy véli, pillanatok alatt eltelik a következő két év. A Demokratikus Koalícióról is megvan a véleménye:

Csintalan Sándor keményen kiosztotta Orbán Viktort: amit képviselnek „egy hazug, hamis és a nemzetet újból katasztrófába vezető út”

Csintalan Sándor szerint nem jó Orbán Viktor politikája/Fotó: MTI Fotó: Kovács Tamás

„Az MSZP társelnökei vállalták a felelősséget, a DK Gyurcsány nélkül fene tudja, hogy lenne”

- fogalmazott, majd hozzátette, hogy az MSZP-n belül is le kell vonni a választási kudarc tanulságait.

Csintalan Sándor, aki 2007 és 2017 között Fidesz-tag volt, a HirTV-n műsort is vezetett, alaposan megvan a véleménye egykori szövetségeséről, Orbán Viktorról:

„Nem evidencia, amit Orbánék képviselnek, sőt, ez egy hazug, hamis és a nemzetet újból katasztrófába vezető út.”

Csintalan abban bízik, hogy a ’22-es választás tanulságai a demokratikus baloldal pártjaiban elhozzák a megvilágosodást a két év múlva esedékes országgyűlési választásokra. Ha pedig tényleg komoly számukra a haza, akkor egy olyan széles koalíciót hoznak össze, amely le tudja váltani – nem egyszerűen Orbán Viktort, hanem – a rendszert.

„Persze ehhez kétharmad kellene, de stratégiai célként kitűzném. Talán ezek a tapasztalatok elegendőek lesznek ahhoz, hogy nemcsak meg kell hirdetni egy széles koalíciót, hanem úgy is kell viselkedni. Nem az összefogással volt baj, hanem azzal, hogy politikailag, emberileg széthullott. 900 ezer ember ment el az előválasztásra és mindenki hibázott abban, hogy ez végül nem sikerült.”

Forrás: hirklikk.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
A pohos minden egyes aljas intézkedésénél eszembe jut,hogy miért szakított vele Simicska: amikor a retkes felvázolta az országgal kapcsolatos terveit,Simicska azt mondta: ebben én nem veszek részt.Még neki is sok volt, nem volt hajlandó kiárúsitani az országot.Geci pedig szépen halad ezen az úton.És ehhez segédkezet nyújt neki 14 éve a rohadék 2/3 hazaáruló!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Philip Marlowe
@Havanagi: Látod, hiába mondjuk neked is már hosszú évek óta, hogy gyere ki a fényre, és nyisd ki a szemed, és felejtsd el a libsi agymosást...
Ragasztkodsz az abnormális, aberrált hülyeségeikhez...
Ébredj! @Havanagi: !
Havanagi
@Philip Marlowe: Sajnálom,hogy így születtél .Őszinte részvétem!
jesz
Csintalan a szélkakas...egy öröme van, a Talmud olvasása.
terlasz
Nem túl hiteles a csávó, de igaza van.
Yoda69
@Philip Marlowe: En ugy latom neked mostak at az agyad O1G propagandajaval. Vagy erdelet vagy a NER ologarchiak gazdagodsaban. Lehet hogy te vagy a Fülöp spanja. Igy mar ertheteo, miert ragaszkodsz foggal korommel az orbani autokraciahoz.
jáger laszló
Sanyi újra csintalankodik,de sikere igencsak kétes!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.