A Blikk információi szerint a Százhalombatta külterületén talált kiégett autóban egy XXII. kerületben élő idős férfi ült, aki kilátástalannak látta életét, súlyos depresszióba esett, és már hetek óta tervezte az öngyilkosságot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka1939
Ime ,itt az orbán rezsim újabb "győzelme". Nyomor,nyomor hátán és Őfelsége mind ezt sikerként könyveli el . Undorító . Maradt volna inkább a putriba .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tűzróka1939
Ime ,itt az orbán rezsim újabb "győzelme". Nyomor,nyomor hátán és Őfelsége mind ezt sikerként könyveli el . Undorító . Maradt volna inkább a putriba .
Zsuga
Viktor ugyan nem kedvencem, de nem feltétlenül hárítanám rá minden ehhez hasonló borzalom felelősségét. A világunk sajnos egyébként is rossz irányban halad, az emberek sokkal inkább az anyagiasságra hajlanak, mint az egymásra való odafigyelésre, még családon belül is. Ezt az embert sem valószínű, hogy a nélkülözés - vagy netán csak is az -késztette ilyen szörnyű tettre. A mondás valóban igaz, a pénz nem boldogít. Csak nem tanuljuk meg értékelni a meglévő dolgainkat, és legfőképp az egészséget, ha az meg van. Igazából persze nem tudjuk, mi vitte rá szerencsétlent egy ilyen lépésre, de azt még nehezebben fogadom el, ha a halálba kívánkozó mást, vagy másokat is ugyan arra kényszeríti. Különösen nem, ha ilyen borzalmas kínhalálra ítéli, még ha az "csak" egy kutya is.
QQríkú
Mi emberek elfelejtettünk egymásra figyelni!
Ma mindenki figyel egy másra.
És bizony mondom néktek ez adekvát következménye annak az embertelen stílusnak ahogy Orbán kormányoz.
Csizmás Kond
Sajnálatos eset, de hol maradtak a kutyabarátok ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.