Bajnai Gordon szerint az érdemi támogatottságú ellenzéki erőknek 6-8 hónappal a parlamenti választás előtt, azaz ősz elejére meg kell állapodniuk a jó kormányzáshoz szükséges programról és a közös jelöltállításról. A Haza és Haladás Egyesület elnöke az MTI-nek adott interjúban elmondta: szervezetépítésbe kezdenek, hogy minél nagyobb súllyal vehessenek részt az ellenzéki együttműködésben, az Együtt 2014 pedig várhatóan a következő hónapokban párttá alakul.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@adsl70: Orbánék, mint a fejlődés felkent apostolai és védelmezői? A nagy rendcsinálók? Ne röhögtess már!!! :-)))))))))))))))))
adsl70
@silber13: ugye olvasod nem csak szavakat látod?? nem védem a fadeszt rosszul látod én a töketlenkedés miatt haragszok a tisztelt volt bagazsra meg a gyenge kézre...
noboza
Bajnai a tiédet,az elsőt és egyben az utolsót fogják tanítani a"külteleki akadémián"
sokanvagyunk
"Az M1 Reggel című műsorában Bauer Tamás, a Demokratikus Koalíció alelnöke úgy nyilatkozott, hogy az ún. (baloldali) „ellenzéki összefogás” fő célja, hogy 2014 után visszaállítsák Magyarországon a jogállamot. Azon riporteri kérdésre, mely szerint a 2006. őszi rendőri fellépések jogállaminak minősíthetőek-e, Bauer határozott igennel válaszolt, s ezt a válaszát többszöri újrakérdezés után megerősítette, rámutatva, hogy a rendőrség 2006. őszén úgy járt el, ahogy el kellett járnia. "
varrólány
@sokanvagyunk: Úgy jogállam hogy nekik mindenhez van joguk meg persze saját törvényük.
Nekünk meg marad a sok adó .
hajduferenc52
Bajnai nekem szimpatikusabb mint az eszement Orbán ...de azért nem teném tüzbe a kezemet érte sem...ő is csak egy politikus aki vagy hazudik vagy nem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.