A külügyminiszter két hét után hagyhatta el a kórházat. Ázsiában kaphatta el a betegségét. Javult az állapota, így pénteken hazaengedték a budapesti Honvédkórházból Martonyi János külügyminisztert - közölte az intézmény. Martonyit december 27. óta kezelték a Magyar Honvédség Honvédkórházában kettős vírusbetegség miatt ("Hantaan-vírus okozta infekció és elsődleges cytomegalovirus fertőzés"). Betegségét feltételezhetően ázsiai utazása során szerezte - írták. (A kormányból nemrég Szijjártó Péter járt Ázsiában).

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Isten bizony, először azt hittem, a Hírcsárda cikkét olvasom. :)) Ázsiában kapta el (félázsiai), hantavírus (túl sokat hazudozott)... De látom, hogy komoly :))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
scandináv
Szijjártó ezzel már nem fertőzödik...krónikus hantázó :)
Zsoel
Isten bizony, először azt hittem, a Hírcsárda cikkét olvasom. :)) Ázsiában kapta el (félázsiai), hantavírus (túl sokat hazudozott)... De látom, hogy komoly :))
leszúrt rittberger
"Rágcsálók terjesztik"

Finom utalás, hogy talán nem hazaengedni kellett volna, hanem karanténba zárni.
gabrella
Minden kormány megkapta már Mo-on a hanta vírust.
darwin
@leszúrt rittberger: A patkányok a parlamentben ,egymást fertőzik a hantával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.