Politikai szélhámosság a mai helyzetben tizenharmadik havi nyugdíjat ígérni – mondta egy közéleti fórumon csütörtök este Bajnai Gordon, és hozzátette: Gyurcsány Ferenc volt az első válságkezelő kormányfő.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@nmaria: Mielőtt túlerőltetnéd az agyadat:

"A pénzügyi válság első hulláma után egy-másfél éves gazdasági válságra kell felkészülni - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök csütörtökön Budapesten."

www.origo.hu/gazdasag/valsag/20081106-gyurcsany-szerint-masfel-evig-tarthat-a-valsag.html
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@dr. prédikátor: Az egyik legnagyobb aljasság amikor valaki mindenkinek kiadja az információkat arról amit esetlegesen megtudott, mert ezzel felfedi a másik ember kilétét. Persze ez az igazi magyar mentalitás, ha én nem jutottam semmire, majd kicsit odateszek annak aki igen. Azt már meg sem érdemes említenem hogy következtetéseket írtál le valamiről, amiről fogalmad sincs, de remélem ma jót fogsz aludni ettől.
Dr.luigilongo60
@entero: Milyen érdekes, hogy amikor szoci politikusokról adtak ki legbensőbb infókat, annak tapsoltatok, mint a jógyerekek.
nmaria
@Dr.luigilongo60: Remélem még tapsolunk is, van még a tarsolyban:)
Dr.luigilongo60
@nmaria: Mariska Néni!

Nem akarlak elkeseríteni de a fütyeszes több ezer feljelentés és ügyek lebegtetése erősen kifulladni látszik, az esetek döntő többségében csupán rágalmazás történt és semmi más.

Arról is mesélhetnél drága, Fletó hogyan ette meg reggelire az egész szügyészséget a Sukkoró- féle kihallgatáson.
Azóta "néma csend, amerre ment."...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.