A DIGI Sportban megszólaló sportközgazász szerint: „Normális társadalomban egy ilyen hír (A FIFA súlyos büntetése, a zárt kapus mérkőzés elrendelése a Románia elleni márciusi VB selejtezőn az Izrael elleni tavaly játszott barátságos meccsen történt antiszemita megnyilvánulások miatt – a szerk. ) csökkenthetné a magyar válogatott presztízsét és így a bevételeket, de nálunk más a helyzet, hiszen a magyar társadalomnak éppen most lett fontos a foci.”

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
A kuruc szerint...
"- Sajnálatos, hogy a FIFA-nak ilyen eszközökhöz kellett nyúlnia, de tekintve, hogy az antiszemita és rasszista incidensek nemcsak a sportban, de a társadalom más területein is egyre szaporodnak (de az izraeli meccseken skandált "Halál az arabokra!" rigmus persze nem zavarja - a szerk.), a büntetés mindenképpen megérdemelt és megfelelő, hiszen olyanok ellen lépett fel a szövetség, akik nosztalgiával beszéltek a náci koncentrációs táborokról, ahol több százezer ártatlan zsidót, valamint a Harmadik Birodalom ellenségeit brutálisan meggyilkolták - nyilatkozta Efraim Zuroff, a központ izraeli igazgatója.
- Csak úgy lehet az efféle jelenségeket megszüntetni, ha az antiszemiták és rasszisták ellen gyorsan és határozottan lépünk fel - tette hozzá elégedetten."
kukac50
A kormány produkálja ki a rasszista nézeteket,más országokba nem történnek meg ilyenek.
Törvény az törvény =Fidesz.
alfás
egyébként meg azért zsidózunk,mert a "saját szarát is megevő"-t,hosszú lenne kimondani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.