Tudom, 2013 elején, mögöttünk majdnem három év tehetségtelen és felkészületlen kormányzás után kicsit érthetetlen lehet a magabiztos címválasztás. Viszont sajnos egyszerűbb a Fidesz győzelmének lehetősége, mint első ránézésre hinnénk. A magyarázat nem a következő szűk másfél év kormányzásának minőségében rejlik. Azt is kijelenthetném, hogy a következő hónapokban a Fidesz azt csinál, amit akar. A 2010-ben szerzett „történelmi lehetőséget” most fogja kihasználni Orbán. Ha van esze.

Feltöltő: osztjonapotblog
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyugger68
A fenét! A magyarok győznek,mert felismerik egy kisebbség 66 éve tartó hatalombitorlását és ezért a JOBBIK-ra szavaznak.
Pisti271
Semmit sem jelent a parlamenti küszöb.
Most is van olyan párt az országházban aminek a támogatottsága nulla.
bundi
nyerhet ha az embereknek ez a jó, akkor ez van. csak utána ne görbüljön le senki szája, és hajtogassa, hogy őt becsapták. sokan egy ideje elég hangosan hangoztatják, hogy nagy a szar, de ha az emberek a fidesznek akarnak hinni, ez az ő döntésük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.