Annak ellenére követel újabb milliókat az Erste Bank egy angyalföldi társasház lakóitól, hogy ők már évekkel ezelőtt kifizették lakásuk árát. A házat építő beruházó ugyanis eltűnt a pénzükkel, az Erste Bank pedig most rajtuk követeli veszteségei egy részét.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQríkú
A bankot kellő mennyiségű C4 falhasználásával eltávolítani a palettáról!
A többi általában szokott ebből tanulni.
A sebhelyes arcú módszere volt és bevált.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
X-ray
@szaboria1: Az én bankomnál sem számolnak fel tranz. illetéket. Egyébként a legjobb bank M.országon az Unicredit Bank.
Ja, és az otépét felejtsük el... Csak az ennek a banknak az ügyfele, akinek nagyon muszáj...
szaboria1
@X-ray: Pedig az Unicredit inkább Budapesten van a keleti régióba alig van.
satan666
Ha én kifizettem a lakásom árát annak a banknak aki a csekkeket küldte. És évente küldött egy elszámolást.Majd vég törlesztésnél el búcsúztak egy vég számlával. És most évek múlva jelentkezik bármelyik RABLÓ én rájuk gyújtanám azt a bankfiókot ahonnan a felszólítást küldték.Miért nem keresték évekig a pénzüket.Miért nem a hozzájuk hasonló RABLÓKAT b@szogatják. Miért a gyengébbnek mennek neki. Nekem van egy kis pénzem a temetésemre ami a postán volt. Most jött egy papír,hogy átkerült az ERSTE bankhoz.Rögtön kiveszem mert kitudja,lehet,hogy lenyelik,
szaboria1
@satan666: Olvasd elvégig a cikket mert elégé zavaros mikor is derült ki, hogy a beruházó nem fizette ki a banknak a hitelt mikor a lakó elakarta adni a lakást tehát még az is lehet, hogy nem váltott ki tulajdon lapot és ezért nem tudta jelzálog van a házon.
szaboria1
@satan666: Látod én sem olvastam végi a cikket de már látom bejött a megérzésem. A lakás tulajdonosa elfelejtette ellenőrizni a jelzálogot mert amikor meg vette arról volt szó 60 napon belül az eladó törölteti a jelzálogot.
adsl70
magyar sutyi - mutyi magyar módra és minden esetben a polgárok fizetnek.. :( mikor lesz már egy normális törvény ami kizárja ezeket a törvénytelenségeket? külföldön miért nem lehet ilyet találni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.