Felháborítónak tartja a jobbikos Egyed Zsolt, hogy Kanada, beavatkozva az ország belügyeibe, hatalmas médiapropagandával akarja hazaküldeni és letelepíteni a kivándorolt menekülteket Miskolcra. A képviselő szerint a helyi cigányközpont is jelzőtoronyként vonzhatja az egyébként nem Miskolcról kimenekült cigányokat is. Egyed Zsolt a barikad.hu-nak elmondta, a médiában félinformációk jelennek meg a miskolci cigányközpontról a városvezetés részéről. Az egyik alpolgármester arról is beszélt már, hogy nem is a cigányság számára lesz a központ, ami a jobbikos képviselő szerint elég ellentmondásos és érthetetlen magyarázat. Rámutatott arra is, hogy a helyi szocialista képviselők a cigányáradat helyett azzal foglalkoznak, hogy éppen a vezetésben ki külhoni és ki nem - náluk: ki “román” és ki magyar -, ráadásul pont ők változtatták cigányteleppé Miskolcot.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"A Jobbik politikusa közölte, kanadai marketing folyik a hazazsuppolt cigányok letelepítésére. Kanada nem csinál mást - szögezte le -, csak beleavatkozik az ország belügyeibe, ráadásul a máshonnan Kanadába érkező magyar cigányokat is Miskolcra szeretnék letelepíteni annak ellenére, hogy sokuknak nincs is bejelentett lakcímük. Egyed Zsolt számára a polgármester sem tudott ezzel kapcsolatban még értékelhető választ adni. A képviselő felháborodását fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy Kanada vízummentesen fogad bevándorlókat, ugyanakkor ha valami gond van velük, azonnal visszaküldi őket."
Pilóta
"Mint ismeretes, a héten indult meg a rádióban és plakátok formájában a “reklámok”, ezek szerint gyorsan hazaküldik az alaptalanul menedékkérőket, egyenesen Miskolcra. Ugyan Kriza Ákos polgármester is már felháborodását fejezte ki az üggyel kapcsolatban, a Jobbik szerint csak homokba dugja a fejét, ráadásul a cigányközpont “világítótoronyként mutat” majd a visszatelepülő romáknak - nyilatkozta korábban Jakab Péter a barikad.hu-nak.

A Roma Kulturális Központot 1,7 milliárdért fogják megépíteni, ahogy azt a város megszavazta. Akkor a Fidesz és az MSZP még egymásra licitálva éltette a “világsátort”, ugyanakkor a lakosság ennek annyira nem örült. Aláírásgyűjtésbe is kezdett a Jobbik más nemzeti szervezetekkel karöltve, mivel a lakosság szerintük nem kér ebből."
Pilóta
"Érthető Kanada álláspontja is, mivel már tavaly szigorították a bevándorlási követelményeket, továbbá az egyik kanadai kereskedelmi tévé január 13-án riportot készített a beilleszkedni képtelen magyarországi cigány “menekültekről”. A filmben beszámoltak, hogy csak bűnözésből élnek és csalásokat hajtanak végre. Az egyik kanadai lakos azt nyilatkozta, a közeli roma családok folyamatosan hangoskodnak, és a “legrosszabb emberek a világon”. A cigányoknak este 9 után kijárási tilalom van, ha ezt megszegik, a rendőrség intézkedik."
csikknorisz
Ki találta ki azt a hülyeséget, hogy le akarják őket telepíteni?
Zsoel
Ez nem beavatkozás a magyar belügyekbe. Egyed Zsolt sem örülne, ha idejönne egy csomó semmirekellő (a már meglévők mellé) X országból; ő is mindent megtenne annak érdekében, hogy hazapaterolja őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.