Budapest –  Lehet, hiába várják civil szervezetek a polgármesterek, alpolgármesterek pénzét. A Blikk megkereste a városvezetőket, hogy eleget tesznek-e Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár kérésének, s jótékony célra fordítják-e jutalmaikat. Ám csak 10 millió forintról tudunk, ami jó célra menne, mintegy 25 millióról viszont nem nyilatkoztak az érintettek, vagy azt mondták: maguk használják fel. Mint megírtuk, tavalyi munkájáért bő két tucat városi vezetőnek szavaztak meg jutalmat a fővárosi kerületek és a megyei jogú városok. Az egyik legbőkezűbb a XI. kerület volt, vastag borítékokat kapott három újbudai polgármester-helyettes, vagyis Kupper András, Molnár László és Jelen Tamás is, de mindannyian lemondanak fejenként 2,6 milliós apanázsukról.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

alfás
@profon: arra már megvan. csak befenyítik svájcot. :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@tűzróka1939: Nem szoktam sem komcsizni sem liba tolvajozni. Egyébként meg nem kérdőre akartalak vonni, csak tudod amikor az ember letett már sokat az asztalra, munkahelyek sokaságát teremtette meg, töménytelen adót és járulékot fizetett már annak az országnak ahol él, akkor előfordulhat vele az ami most velem is, hogy a folyton csak szidalmazókkal beszélgetne egy kicsit. Persze nem kell, nem is erőltetem, és nem is foglalkozom az írásaiddal a továbbiakban. Egyébként nem vagyok Budai Gyula, Orbánnal meg már beszéltem párszor személyesen is amikor nálunk járt. Amikor megnézte a gyárat azt mondta ő is így képzelné el a jövőt. Sajnos egyenlőre ebből még kevés valósult meg, de remélhetőleg van még rá ideje. További szép napot.
tűzróka1939
@entero: Tudod mikor az apának azt kell mondania gyerekeinek,hogy menjetek el ebből az országból, mert itt nincs jövőtök. Akkor sehogy sem tudja rózsaszínben látni a világot . Mikor azt mondják leállunk márciusig ,mert nem lehet eladni az árút , hát az sem ad okot a röhögésre . A sógorom,ki nagy fideszes volt szintén elfordúlt tőlük . Tudod miért ? Mert 30-k születésnapján nem tudta megölelni a fiát . Mert külföldre kényszerítette a mostani kormány gazdaságpolitikája . Vele pedig jól eltudtunk beszélgetni a jobb és bal oldalról . Én nem vagyok-és nem is voltam-semmilyen párt híve .Csak azt szeretném ha végre olyan emberek kerűlnének kormányzásra akik az ország érdekeit tartanák szem előtt . Nem csak a hatalom megszerzése legyen a cél .
gabrella
@tűzróka1939: Na erre sajnos várhatunk! Mert a jelentkezők mindig a saját meggazdagodásukat tartják szem előtt, ezért mennek politikusnak.
coyote3
Annyira szánalmas 8 évezni... két évvel a választások után:)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.