A téli szezont új vámpírok debütálásával indította a Vámpírok bálja musical Budapesten, és egy rövid pihenő után 2013 júniusában majd augusztusban ismét visszatérnek a Magyar Színházba a megújult szereposztással. Meglepetésben most sem lesz hiány, mert míg a téli szezonban egy Szilveszteri előadással várták a rajongókat a nyári szezonban egy jubileumi előadással készül a Vámpírok bálja csapata.

Feltöltő: Kultúr Kalandor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

alfás
@Mobil123: matolcsi a farsangot fogja. még a tavalyi álarcot se vette le. :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alfás
@Mobil123: matolcsi a farsangot fogja. még a tavalyi álarcot se vette le. :-)
Mobil123
@alfás: Állj!!! A farssang nekem mókás rendezvényt jelent, és matólcsi nem az. A vámpír az meg még is csak vérszívó, és ők azok.:-)
alfás
@Mobil123: matolcsi nem mókás? hát kész röhej az egész ember,úgy ahogy van. :-)
Mobil123
@alfás: Hát csak kizárólag a pofáját nézem, és a szemét nem látom akkor igen:-), de az elmebeteg ötleteitől nagyon nincs kedvem viháncolni, és gondolom Neked sem.
alfás
@Mobil123: ez igaz. de mekkora pályát futhatott volna be postásként? egyik szemével a levelet nézi,a másikkal a házszámot. :-)
Mobil123
@alfás: És szegény nyugdíjasok, már akkor nem kapták volna meg a pénzecskéjüket.:-) De szerintem a cigányok agyon verték volna. :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok