A közmunkaprogram és az iskolaállamosítás áldozatai lettek azok a közmunkások, akik iskolákban dolgoztak. Egy nagykanizsai asszony például január harmadika óta egyetlen fillért sem kapott, pedig korábban hetente fizették a bérét. „Munkatársam adott egy kis kaját, meg van egy ingyenes ebédünk, az elosszuk három felé. Holnap nem tudom, hogy mi lesz” – nyilatkozta az ATV-nek egy közmunkás. Az asszony egyedül neveli a gyerekeit. A családi pótlékon kívül az egyetlen jövedelmük a közmunkáért kapott heti 10 ezer forintos bére, melyből január harmadika óta egyetlen fillért sem kapott meg. Már arra sem jut, hogy a kártyás gázórát feltöltsék. „Tegnap bementem és azt mondta a hölgy, hogy ő is csak egyszer kap havonta fizetést. A másik az aranyos volt, mert azt mondta, hogy legyek türelemmel. Én türelmes vagyok, de kérdem én, hogy ha éhes a gyerekem, akkor mit mondjak neki? Hogy legyen türelmes” – panaszkodott az ATV-nek a közmunkás asszony. „Megvártam a hétfőt, felmentem újra, hogy...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: SwordFish
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SwordFish
Fontosabb hír, hogy láttak-e Ufót Budapest felett, mint ez, beszarok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tűzróka1939
hol vannak most a nagy kereszténylelkületű képviselők ? Hol van az az látomás szakértő vén majom ? Hol van az idült alkoholista ? Hol van lopós semjén ? Hol van a rabszolga kereskedelmi piac minisztere ? lásd.EMMI .
tűzróka1939
@gabrella: Törvény az törvény ! Mint tudjuk azt csak a saját érdekükben szegik meg .
nyanya001
Fanok fannék !
Ez nem zavar benneteket ???
propeller.hu/itthon/2602567-milliardokat-vitt-el-nem-letezo#v711578
Eközben éhhalára ítélte a kormány a családokat ?
tűzróka1939
@nyanya001: Ne izgúlj ! mindjárt jönnek csak előbb eldöntik,hogy Gyurcsány vagy Bajnai a hibás .
tűzróka1939
SIKERES A KÖZMUNKA PROGRAM !!! Azért éheznek egyesek mert azt a rengeteg (47000ft) pénzt elherdálják luxus cikkekre és drága külföldi nyaralásra . Valahogy így is kommentelhetné szőkítő herceg elvtárs a helyzetet .
csikknorisz
Voltam én is iskolában közmunkán, megnéztem a banki sms-eimet abból az időből. Harmadikán minden hónapban az önkormányzat utalt, gondolom, ezt kapta meg ő is. A többi részt meg az iskola utalta hetente, gondolom, ezt nem kapja, mivel az iskola nem fizethet, a "KLIK"-től kéne, hogy kapjon pénzt. Ugye ez az az intézmény, ami Hoffmann Rózsi szerint hatalmas sikerrel vitte véghez a központosítást. Látszik. Csip-csup ügyekkel meg nem kell foglalkozni ugye, majd vesz krétát a tanár, meg majd fizeti saját zsebből a közmunkást is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.