Csúszva indulhatnak a 2014-es uniós programok, agrártámogatások de a kifizetések valószínűleg nem állnak le - közölte Czerván György, a Vidékfejlesztési Minisztérium agrárgazdálkodásért felelős államtitkára....

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Naná, hogy nem indulnak '14 januárjában... először megvárják, nyernek-e a választásokon, majd utána számolgatják ki, hol mennyit lehet lefölözni...
kukac50
Persze,hogy csúszik,aki valamilyen oktatáson nem vesz részt az nem kap támogatást.
Vagy alkalmaz egy embert, vagy fejleszt vagy tanul 50-100 ezer forintért.
Még meg sem kapják a támogatást már szedik vissza a pénzt.
Fiatal korosztálynál elfogadható lenne, egy bizonyos hektár és állatlétszám fölött, de egy nyugdíjas 64 éves asszonynak aki 3 tehenet tart februárban térd protézist ültetnek be Neki, annak már nem elfogadható.
Tönkre akarják tenni még azokat a nyugdíjasokat is akik önfenntartásért dolgoznak. 55 év felett már Nm kellene iskola padba ültetni az embereket,nem kellene fejlesztésre kényszeríteni,mert hitelből Ők már nem fognak fejleszteni,hiszen arra megy ki a játék,hogy jelzálog legyen a földjeiken és olcsón hozzá jussanak a gazdagok.
Embert alkalmazni meg minek.
Az íróasztalnál nem gondolkodik senki reálisan?
Kérjenek tanácsot vagy menjenek el vidékre és kérdezzék az embereket!
kukac50
Ez lemaradt
Február 15-ig a tanúsítványt el kell küldeni a MVH-nak majd utána kaphatnak támogatást.
Minden évben kell valamit tanulni fizetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.