A kivitelezést végző konzorciummal megkötötték a szerződést, így kedden elkezdődhetett a debreceni Nagyerdei Stadion építése Kósa Lajos polgármester bejelentése szerint. A politikus a sajtótájékoztatón közölte: a megállapodás alapján 2014. április 28. az átadási határidő, ekkorra minden szakhatósági és használatbavételi engedéllyel rendelkeznie kell a létesítménynek. Kósa Lajos szerint a Nagyerdei Stadion rekonstrukciója abba a sorba illik, amit a Főnix Csarnokkal nyitottak és a Kölcsey Központtal folytattak. Ezek a létesítmények voltak ugyanis az elsők Budapesten kívül, amelyek több ezer fős rendezvényeket biztonságosan és színvonalasan voltak képesek lebonyolítani. A polgármester szerint ahhoz, hogy a magyar futball az európai elit közelébe zárkózhasson fel, elengedhetetlen az infrastruktúra javítása és szerinte a környező országok ebben megelőzik Magyarországot. Felhívta a figyelmet a leendő stadion multifunkcionális használhatóságára, az alkalmas lesz több tízezer fő...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
Ha így haladunk, nyilván vége lesz a gulyáskommunizmusnak Mo-n, s jön a stadiondemokrácia:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sonderkommando
Előbb a debreceni 4-es metrót kellene befejezni!
tűzróka1939
@nahát: A loki megérdemli ? Nézd már meg a Bl-ben való szereplésüket !Égnek mindenhol mint a rongy !!! Azóta nem nézem a loki meccseit . És még azt mondja kondás : jól látszott a loki . A fiúk mindent megtettek a sikerért . Páros lábbal kellett volna kirúgni Szima Gábornak . Én debreceni vagyok és nem azért nincs ínyemre a stadionépítés mert fideszes a város . Jobb helyre is költhetnék azt a pénzt . Kicsit utána számolsz a stadionépítési mániának mindjárt felette van a 100 milliárd forintnak . Közben a kórházak elvannak adósodva . Talán ott jobb helye lenne a pénznek . Szerintem .
Darthon1
Csak nehogy a Chilei stadion felhasználás miatt épüljenek! Ott is jó sok ember befért. Aztán a mai napig nem számoltatták el őket.
tűzróka1939
@Darthon1: Ne fesd az ördögöt a falra , még megjelenik .
bosszants
Hogy a bél égjen ki belőlük, mint a petróból!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.