14 000 darab, OTP törzsrészvényekre is átváltható Opus kötvényt vásárolt dr. Csányi Sándornak, az OTP bank elnök-vezérigazgatójának felesége, Csányi Erika. A vevő a 1000 euró névértékű értékpapírokat nettó 52,08 százalékos árfolyamon vette meg január 28-án. A - mennyiségét tekintve jelentősnek mondható - vásárlás okáról nem szól a közlemény, abban vélhetően a kötvények vonzó, éves 7 százalék feletti euróban mért hozama játszhat szerepet. Az OTP Bank Nyrt. a saját nevében, valamint dr. Csányi Sándor megbízásából a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvénynek megfelelően az alábbiakban teszi közzé, hogy Csányi Erika, mint dr. Csányi Sándor, az OTP Bankelnök-vezérigazgatójának közeli hozzátartozója, a UBS AG mint befektetési szolgáltató igénybevételével tőzsdén kívüli ügyletben 2013. január 28-án nettó 52,08% átlagárfolyamon 14 000 darab (1 000 euró névértékű) OPUS Securities SA által kibocsátott ICES kötvényt vásárolt.

Forrás: investor.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
@Mobil123: Tudod, nekem olyan érzésem van, hogy az ötvenes évek besúgó rendszere csak mese volt a mai életünkhöz képest.
A NAV a pénztárcámban kotorászik, a TEK meg a számítógépemet lesi, a főnököm legálisan kamerázhat, az udvaromban nem vághatok ki egy bokrot, mert műholdról számontartják, mennyi van...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Boros Anikó
Azért vett rengeteg OTP papírt Csányi Sándor felesége mert:

Dolgozik a rezsicsökkentés következő lépésén az NFM - benne van ebben a csapatban

Szeretne a magyarságon segíteni Csányiné is. )))))))))))))))
Mobil123
@QQCSI: Ebben igazad van, de fent csak az áfáról van szó. A nettó ár az egy igen érdekes, kib@szosdi, lenyúló dolog, amiben teljes mértékben egyetértünk.
Boros Anikó
Nekem mindegy ,ÁFA -nak nevezve,vagy bárminek,a lényeg a pénz,pénz,és pénz.Sajna a mi pénzünkből nyúlnak ,mert ha nem tették volna munka helyek és az állam is maga kötelezővé ,hogy csak úgy léphetek be egy céghez,hogy nyitnom kell egy bankszámlát,vagyis bankszámlaszámot amire a kevéske fizetésem megy , akkor most biztos hogy az én pénzem nem használhatnák.Úgy is maradna még fenn nekik az ilyen-olyan adó ,melyet akár a háztartásommal is egyben emlegethetnék.
És a tetvesek bandája ezt nyúlja nap mint nap,de ameddig ez így van felháborodok,mivel én csak éh bérért dolgozom mint több százan itthon,addig nekik dizsi-dözsi,és ők játsszák el a hattyú halálát ez egy undorítisz, hányok ettől az egésztől.A vélemény ,és bárki véleménye úgy érzem hazámban mindegy ,mert náluk a pénz,és ahol a pénz ott a hatalom.
lajospapa
Mit vagy tok úgy oda? Kigyűjtötte a konyhapénzből a rávalót. Eredetileg a rezsire volt félretéve, de most hogy csökkent, felszabadul az a kis pénz, nem akarta elszórni.Örüljünk,hogy ebben az igazi jó magyar bankban, ami ugyebár a miénk, egy okos asszony így bízik. Kövessétek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok