A családi biztos tevékenyen részt venne a családi költségvetés összeállításában együttműködő partnerként - közölte Pálffy István kereszténydemokrata képviselő. Létrehoznák a családi biztos intézményét, amellyel kapcsolatban a politikus így fogalmazott: a biztos "olyan együttműködést folytat a családokkal, amely során öt év alatt mindenki tisztára mossa magát, és utána tiszta lappal indul". Kérdésre válaszolva azt mondta, hogy a biztos tevékenyen is részt vehet a családi költségvetés összeállításában. Pálffy István hangsúlyozta: "ez nem valamiféle (...) a családokra oktrojált, felülről irányító biztos, hanem egy együttműködő partner" - hangsúlyozta. Mint elmondta, a biztosnak komplex szerepe lenne, menedzselné a hitelt, amihez jogi, pénzügyi, közigazgatási ismeretek kellenek. Az elképzelés szerint a rendszerben több százan, ezren segíthetik majd a magyar családokat - közölte.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@Manno István: Ne osztogasd a névjegyedet!
Mellesleg az a hülye aki így nevelt, ostoba fajankó !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@entero: Akkor meg most minek akarnak észt osztani??
Ha akkor "nagykorú" volt, amikor felvette a hitelt talán most is az és nem kell senkinek a nyakára küldeni még egy ingyenélőt a "baráti körből", mert tanácsot adni "mindenki" tud, de a hitelt az adósnak kell kinyögni!!
entero
@Dr.luigilongo60: Ahogy a nyíltan sértegető is.
entero
@marlin: Legyen most ez a végszó, megyek pinyózni. Egyébként igazad van, nyögje ki minden ember a hitelt, amit felvett.
QQCSI
@entero: ma, 16:16 "Családi biztosokkal segítené a hitelcsapdába került családokat a KDNP"
"Így lett volna teljes a hír, na de ez ugye a Népszava."
MI is a különbség, Jóember???
Bánccsa a füledet a stílus? Tudod, ebből él a magyar nemzet és a magyar hírlap is. Egy álszent bagázs eldönti pár millás havi jövedelem biztonságából, hogyan lehet beosztani pár tízezer forintot fejenként,
és havonta úgy, hogy mellette eszik is a család?
entero! ma, 17:07 Voltak családok, akik nem spekulatív céllal vettek fel devizahitelt, hanem azért, mert csórikáim azt hitték, az egy megoldás, hogy hitelt vesznek fel és nem kapcsolják ki náluk a gázt, a villanyt...
sóher
Vén höülye az alkoholista Pálffival? talán a saját maguk mellé kellene állitani hová kerültek az eltünt milliárdok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.