Munkatársunk az angol nyelvű RIA Novoszty hírügynökség cikkei közül egyet sem talált, ami a témával foglalkozott volna, hasonlóan az ITAR-TASSZ hírügynökséghez. Az orosz köztévében szintén nem számoltak be a Putyin-Orbán találkozóról, viszont az orosz nyelvű RIA Novosztyi két bekezdésben szót ejtett a megbeszélésről. A The Moscow Times napi lapszemléje 11 újság közel 60 legfontosabb cikkjét gyűjtötte össze, ezek között egy sem foglalkozott Orbán Viktor moszkvai látogatásával.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Miért, azt hitte bárki is, hogy majd Londontól Tokióig azzal fog foglalkozni a világsajtó, hogy egy apró kis ország bugrisa odatotyogott az orosz maci árnyékába egy kis csevejre?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
Ki foglalkozik ezzel a cölöppel, maximum a cöfösök.
A fél világ egy hibbant kis seggdugasznak tartja, le se szarják.
tűzróka1939
Patkány ! Olvasom a cikket , hű de magasztalja a "ruszkik haza" vezérürüje most az OROSZOKAT . Érdekes már nem "ruszkik" . @Dr.luigilongo60: Pedig jobb lenne ha leszarnák . Előbb-utóbb csak bele fúlna a Patkány .
Pálinkafőző Rézüst
Kurva ruszkik! Ez nem volt szép tőlük! Most itt fog duzzogni nekünk.
kandur
15' ? nem nagy ügy? Putyin leszarja Orbánt!
hajduferenc52
mink hiába ugrálunk ...minket leszarnak a tőbbiek ,,,de nem is csodálkozom ezen,mert az orbán azt hiszi hogy a 10 millo az annyit tesz ki mint az orosz 250 milló

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.