Magyarország talpra áll: a régióban hazánk teljesít legjobban a munkanélküliség elleni küzdelemben - közölte portálunkkal Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója, pénteken. Míg a hozzánk hasonló örökséggel küzdő közeli szomszédainknál (pl. Csehországban, Lengyelországban, Bulgáriában, Szlovákiában) stagnál vagy emelkedik a munkanélküliség, addig Magyarországon lassan, de folyamatosan csökken a munkanélküliek száma - emeli ki, hozzátéve, hogy ezzel párhuzamosan a foglalkoztatási arány a 2010-es kormányváltás óta, immár 2,5 éve nő. 160 ezer emberrel több jár ma munkába, mint a Gyurcsány-Bajnai-kormányok leköszönésekor - zárul a közlemény.

Forrás: fidesz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
még a jobboldalon belül is mást mondanak
csikknorisz
@bundi: Mert keverik a szezont a fazonnal. A foglalkoztatottság növekedésével nem csökken a munkanélküliek száma. Aki 1-2-3 hónapig közmunkán van, az is regisztrált munkanélküli, csak erről hajlamosak megfeledkezni a nagy öndicsérgetés közepette.
musicnummer1
Nagy okosok, ne várjátok meg amig " Magyarország talpraáll, mert akkor üzött vadak lesztek !!!Talpraállni meg csak a ringben szokás...
nyanya001
A hazugságaitok száma meg egyre növekszik !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.